Måndag 20/10

Idag har inte hänt så jätte mycket. Var lite smått förvirrad på jobbet efter min semester!! Allt bara blandades ihop på nåt konstigt sätt!! Kan absolut inte förstå varför.

När jag kom i morse upptäckte jag att det var flera patienter inbokade på mig då jag inte kan ha patienter. Jättekul. Så jag fick börja att ta itu med det. Ringa runt och dona!! Men allt löste sig förvånadsvärt lätt. Jag fick tag på alla på en gång och en patient hittade jag till och med i korridorerna!! Så allt löste sig!! Skönt, slipper man tänka på det. Vi ska nämligen ha personalmöte i morgon och där hade folk bokat in patienterna. Och sen ska jag på utbildning hela dagen på onsdagen och där var det oxå en massa patienter inbokade. Jaja, sluta tjata om det nu!!!

Idag efter jobbet åkte jag och handlade, vi brukar ju alltid handla på citygross i vanliga fall. Men jag är så himla less på det just nu så jag kände för att börja handla på ica maxi. Och där kan man ju scana sina varor själv, vilket jag har saknat på citygross. Men jag hade aldrig scanat där förut så jag fick ju "anmäla" mig!! Och det gick ju snabbt. Han visade inte ens hur man gjorde. Bara sa att det var klart och tog nästa kund. Jaha, tur då tänkte jag att jag redan kan det där.
Men jag blev så j-vla besviken. Överallt bland alla torrvaror var det helt tomt på vissa hyllor. Det var jätte mycket som var utplockat!! Och sen var det ju så svårt att hitta bland hyllorna när man aldrig varit där innan. Jag tror att det tog ingefär 2 timmar att handla!! Skit jobbigt!!! Och dessutom direkt efter jobbet.

Nu har jag i alla fall ätit, kollat lite på tv och nu ska jag hänga tvätten (igen) känns som man inte gör annat än tvättar ibland. Ändå krymper aldrig högen. Just det, kommer inte ihåg om jag skrev det i bloggen i går, men jag städade ur vår garderob igår. Slängde en massa, förutom ett par byxor jag hittade. Ett par svarta finbyxor som jag dessutom kunde ha fortfarande. Hör ju inte till vanligheten direkt.

Nej nu ska jag hänga tvätten. Skriver i morgon igen!! Ska träna efter jobbet igen!!!


Kram då!!

Kommentarer
Postat av: rosi

Ser att du också har problem med att klädern krymper i tvätten, vad använder du för tvättmedel (HI HI)

//rosi

2008-10-21 @ 11:06:00
Postat av: Rosi

Jag förstår vad just DU menar med det att jag är mångordig, jag sa just till hella här om dagen att det är så jobbigt att läsa marias blogg för det står så mycket. (Finss)

2008-10-21 @ 20:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se