Måndag 6/10

Hej alla!!

Då har man jobbat en dag då!! Då var det bara fyra kvar!! Man måste se framåt!!

Jag har ju haft nageltrång i min vänstra stortå i snart en vecka. Fick det förra tisdagen efter träningen!! Trodde att det skulle gå över efter ett tag. Det brukar det nämligen göra. Men inte denna gången. Så idag när jag kom till jobb frågade jag en av våra läkare hur länge man ska ha nageltrång. Han tyckte att jag skulle operera och han kunde hjälpa mig med det. Trodde han skämtade så jag tänkte inte så mycket mer på det. Men jag funderade ändå vad han egentligen menade. Jag hade ju ändå haft så i en vecka nu så han kanske verkligen menade allvar med detta! Så efter jag ätit lunch gick jag in till honom. Frågade om han verkligen menade allvar. Det gjorde han och ville även titta på min tå!! Jo, den tar vi bort i morgon (alltså inte tån utan "trånget") UTAN BEDÖVNING!!! (för er som läst min blogg innan, så ja, det är samma läkare som sydde ihop det lilla barnets arm utan bedövning) Men jag tror inte att det är lika "stor" operation som man brukar göra på tårna när det är nageltrång, utan man ska nog bara klippa av en lite bit av nageln. MEN ÄNDÅ!! Jag som inte klarar att göra nånting utan att det gör ont!! Hur ska detta gå!!
Han berättade om en patient till honom som inte gick till doktorn fast han hade nageltrång, nu ligger han i graven!!! Såna är dom, mina arbetskamrater!! (Fattar väl jag med att det inte var på grund av det som den patienten dog men ändå).

Jaha, nån träning lär det ju inte bli denna veckan i alla fall. Jo kanske på Torsdag!! Vi får se hur ont jag har!!

Nej undrar om man ska gå och lägga sig och läsa lite. Jag håller på och läser Martina Haags bok "i en annan del av Bromma" Den är rätt så bra faktiskt. Fast det händer än så länge inte så jätte mycket. Men det är på nåt vis spännande ändå. Det är som att läsa i en annans dagbok. Det är inte skrivet som en dagbok men ändå!!


Just det igår besätllde jag kläder från Ellos. Köpte ett par gråa finbyxor. 6 par tröjor som jag ska ha som träningströjor (kan säkert ha som vanliga tröjor med) (Det var alltså 3 pack och köpte 2 såna paket) sen köpte jag ett 3 pack linnen med. Kan alltid vara bra att ha!! Jag tog ellos express så jag ska få mitt paket i morgon Tisdag!! Jag trodde att det skulle vara dyrt med express paket men det var "bara" 20:- det tyckte inte jag var så farligt. Och om jag dessutom beställde fyra varor så slapp jag fakturaavgiften, det var därför jag köpte linnena med. Jag beställde det ju igår kväll och ska få dom på tisdag. Så det var rätt så snabba puckar!!

Just det jag skulle ju gå och lägga mig!!

Skriver i morgon igen
Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se