Onsdag 8/10

Hej på er alla!!

Idag har man jobbat, stressat och haft en ond tå!! Inte jätteont men jag har kännt att den finns med mig överallt där jag går!! I morse när jag vaknade så hade mitt förband trillat av och låg i sängen. Så bra det hjälpte. Och jag fick inte på den igen! Så jag fick så snällt åka med strumpor och mina foppisar utan förband. Kändes inte så kul eftersom att det fortfarande varar och vätskar från såret!! När jag kom till jobbet så la jag genast om min tå själv, så nu hoppas jag att den ska sitta hela natten. Har inte vågat ta av mig strumpan än sen jag kom hem. Och jag som hatar att ha strumpor på mig när jag är hemma. Det är nästan det första jag gör när jag kommer hem, kastar av mig strumporna!!

Jag och Erik skulle till färgaffären idag och köpa färg till övervåningen. Det var det sista han sa i morse, innan han åkte till jobbet, att jag skulle se till att komma hem i tid och inte jobba över. För jag slutar kl 17 och dom stänger 18. Så jag vågade ju inget annat än att köra hem på en gång och stressad kände jag mig. Erik kanske redan hade kommit hem tänkte jag. Men inte!! Ingen bil stod på tomten när jag kom hem. Så jag gick in i lugn och ro. Satte på datorn, som jag alltid gör när jag kommer hem, och väntade, och väntade, och väntade!!! Nähä!!! Då hade minsann HAN jobbat över!! Jaha, det är helt OK, men hade jag jobbat över hade det blivit ett j-vla liv!!! Ha ha ha!!! Nej jag bara skojjar, men det var så, han kom hem sent och vi kom aldrig iväg till färgaffären.

Nej, nu ska jag börja packa lite. Jag ska ju iväg till Uppsala på fredag. Jag har ju tvättat så jag kan ju lika gärna vika ihop kläderna och lägga direkt i resväskan än att jag ska vika ihop dom, ner i byrålådan och sen upp igen i morgon och ner i väskan!!! Nej, hallå, man får ju vara lite smart!! (vilket jag egentligen inte är!!!)


Jag skriver i morgon igen!!
Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se