Söndag 12/10

Hej alla glada!!!

Idag har vi inte gjort så hemskt mycket på dagen!! Vi skulle ju till min mormor idag och fira henne, men det var inte förrän på kvällen!! Men vi var en sväng till Gränby centrum och skulle köpa en  blomma. Då passar man ju på att kolla runt lite. Men vi hade inte så jättestor lust att gå länge i och med att vi var på stan igår och shoppade!! Men en liten sväng blev det.

Hemma hos mormor och morfar var det jätte trevligt. Mormor fyllde ju 80 år och i stället för att köpa present så hade vi beställt mat via catering, då slapp hon betala, laga och tänka på nånting vad gäller maten!!! Bra va!! Jo, hon fick göra salladen!! Jag frågade vad hon tyckte om detta, om hon tyckte det var skönt att slippa tänka på allt. Jo det tyckte hon ju, men det var ju så tråkigt för hon hade ju inget att göra på hela dagen. För dukat hade hon väl säkert gjort för ett par dagar sen!! Så det var ju klart!! Hon har ju alltid tyckt om att "pyssla" med hushållet men klarar inte det riktigt idag. Så hon satt mest och blev uppassad. Men det är som det ska vara på ens födelsedag!!

Nu har vi i alla fall kommit hem och är mätta och trötta. Vi har faktiskt tagit oss en varsin Amarula drink!! Vi har ju semester!!! Då ska man passa på!!!

Det blir inte så lång blogg idag, är trött och vi ska snart gå och lägga oss!!! efter drinken försås!!!

I morgon ska vi till min moster och hälsa på!!!
Skriver mer i morgon!!!

Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se