Söndag 19/10

Hej hej!!!

Idag är det söndag och jobbdag i morgon!!! Jag har ju haft semester i en vecka nu så det känns väl sådär att börja jobba i morgon igen. Fast å andra sidan är det ju rätt skönt att få en vardag igen!! När man har semester så bara är man och slappar och skiter i vad tiden är när man går och lägger sig och går upp!!

Idag har jag städat hemma. Packat upp väskan och tvättat. Känns bra. Brukar alltid vara så slarvig med packningen annars. Brukar på nåt vis "glömma" att packa upp väskan igen när man kommit hem.
Sen rensade jag i vår garderob inne i sovrummet. Slängde massor av kläder. Skönt. Har ju knappt nån plats för alla kläder vi har så det kändes bra att rensa. Det var nog inte en dag för tidigt!!

För ett tag sen köpte jag ett nytt dusch draperi, men det har bara legat för att det skulle sys upp lite. Har ju så lågt i tak så det var för långt. När mamma var här i somras sydde hon upp draperiet åt mig mig, jag har inte satt upp det. Idag gjorde jag det och upptäckte att det var alldeles för litet. Det var för smalt så det täcker inte hela badkaret. Så nu ser det nästan ut som att det hänger en lite bredare badhandduk där. Åhhhh.... Tänk att det aldrig kan bli bra. Så nu måste jag ju hitta ett nytt!!! IGEN!!!
Så typiskt mig!!

Nähä, nu ska jag gå och hänga upp tvätten så jag inte glömmer det.
Hörs i morgon igen!!!

Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se