Söndag 5/10

Jaha, då var det söndag igen och jobbar dag i morgon!! Jag ska sitta i receptionen hela veckan. Sen på fredag åker jag till Uppsala. Ska bli kul . Egentligen skulle jag åka direkt kl 8 på morgonen hade jag tänkt just för att komma upp i bra tid. Men det saknas folk på jobbet så jag får ev jobba fram till lunch eller ännu värre till kl 15. Jag räknar ändå med att det tar 7 timmar för mig (eftersom att jag kör ensam). Jag får ta många pauser så jag inte somnar. Och nåt som håller mig vaken är ju schlager!! Det gjorde jag sist jag körde själv så långt. Så fort jag började känna att jag blev trött så satte jag på min schlager skiva (på en låt jag kan texten på) och sjöng med. Då blir man pigg igen!! Fast det knepet håller ju inte hela tiden så jag får ju stanna ibland och sträcka på benen och dricka kaffe!!

Idag har jag och Erik röjt uppe på övervåningen!! Så stort det blev. Vi har burit ner ett stort skåp som står precis till vänster när man kommer upp för trappan. Sån plats det har tagit!! Hade ingen aning om att det var så stort. Och skruvat ner en del av Eriks skrivbord (han hade ju sitt kontor, och jobbade hemifrån, där uppe när han jobbade på det andra jobbet) Men nu jobbar han ju inte hemma längre (till min stora glädje, då får vi mer plats i huset!!!) då kan vi göra om däruppe. Sen skruvade vi isär två stycken bokhyllor och ett gammalt köksbord som, och allt detta ska slängas!! SKÖNT!!! Så nu när jag är uppe i Uppsala så har han semester 2veckor och ska renovera övervåningen. Erik blev nämligen klar med taket igår inne i tvättstugan!! Det känns skönt för då kan vi bara koncentrera oss på övervåningen (som vi egentligen bara skulle göra redan från början men så trillade det där förbannade taket in och allt blev kaos!!!)

Har inte hänt så mycket annars i helgen. Pratade med en kompis igår (tror jag det var, eller var det i fredags, vilket bra minne man har) ja ja, jag pratade i alla fall med henne. Vi pratade om vad vi skulle göra när jag kommer upp. Jag har aldrig varit hos henne sen hon flyttade ihop med med sin pojkvän. Ska bli spännande. Dom bor också i hus!!!

Igår kväll när Erik hade jobbat klart i tvättstugan åkte jag iväg och handlade lite mat. Då köpte jag en bukett röda rosor till honom för jag tycker han har varit så duktig. Det var väl snällt!!! Och för att jag älskar honom förstås!!

Nej undrar om man ska hoppa in i duchen nu!! Man har ju slitit som ett djur idag!! Men det blir ju bra i slutänden!! (för er som inte visste det så ska vi alltså måla om där uppe på övervåningen och lägga nytt golv och nya golvlister!!

Just det jag skulle ju hoppa in i duchen nu!!

Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se