Tisdag 14/10

Hej hej!!!

Idag har jag sovit ändå till halv elva!!! Det är ju inte klokt alls. Jag brukar ALDRIG sova så länge när jag är hos mamma!!! Men antagligen behövde jag väl det. 
Sen bar det iväg till IKEA. Mitt älskade IKEA, där skulle mamma köpa ett skrivbord. Så det köpte hon och ett "hyllskåp" till badrummet och lite annat tjafs!!!
Jag handlade två st ugnsformar. Lite mindre. Jag har så himla stora formar jämt!! Och sen köpte jag en pizzaskärare och 4 st klot ljus (svarta) och sen en rullskiva som man kan ha på bordet när man dukar. Så i stället för att sträcka sig överallt så kan man bara rulla fram den till det man behöver. Mycket praktiskt vid tacos. Jag har sett den innan men tyckt att den varit lite dyr. Men nu hade dom sänkt den till 79:- då måste man ju passa på.

Allt detta har tagit hela dagen. Vi har faktiskt inte gjort nåt mer sen efter det. Men det var ju lite för att jag sov så himla länge idag så därför blev ju allt så fördröjt.

Ikväll ska jag träffa en barndomskompis och äta middag ute med henne!! Ska bli kul. Vi har inte träffats på jättelänge (jo, sist jag var här i uppsala i augusti men bara på parkeringen en snabbis)!!! Det var verkligen dags att ses nu!!
Jag får skriva mer om det i morgon istället!! Jag vet ju inte riktigt när jag kommer hem så jag kanske inte hinner blogga ikväll.

I morgon ska jag till en annan kompis och ev sova kvar där. Hon och hennes sambo har ju hund så jag vet ej ännu om jag klarar att sova kvar där. Jag är ju allergisk så det kanske kan bli ett problem. Men jag har tagit med mig ett gäng mediciner så jag hoppas att det ska funka. Och jag har redan börjat preparera mig!!!

Nej nu måste jag göra mig i ordning till middagen!! Måste ta på mig lite smink!!!
Hörs eventuellt i morgon eftersom att jag ska iväg.

Ha det!!!

Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se