Tisdag 7/10

Nu äntligen har jag fått min tå opererad. Inte en dag för tidigt!! Jag hade tiden kl 16 idag och hela dagen har jag gått och varit nervös. När klockan var 15 så tog jag lite bedövningsgel på min tå, eftersom att jag visste att jag inte skulle få nån bedövning, så det inte skulle göra så s-tans ont!! Men när doktorn såg min tå med rätt belysning idag så sa han "oj, det här var ju väldigt infekterar) så jag fick min bedövning som jag ville. Så började han klippa i nageln. Och ner mot roten!! Och där hade inte bedövningen tagit. Så det gjorde lite ont!! Men han klippte inte allra längst ner till roten utan han drog ut det sista!! AJJJJJJJJJJJJJJ!!!! Men nu är den biten av nageln väck och jag har ett väldigt stort förband runt min tå!! Jag fick inte riktigt på mig mina skor när jag skulle köra hem så jag fick ta mina arb. skor (foppatofflor).
Mamma sa det sen när vi prata på telefon när jag kom hem att "vissa går till läkaren för att klippa sina tånaglar" Ja, varför ska man behöva göra det själv!!!

Men det var inte allt. På fikarasten på eftermiddagen så pratade vi just om min tå. Folk undrade hur jag skulle ta mig hem efteråt. Jag skulle ju köra bil hade jag tänkt. Men bara det att den är vänster fot som jag kopplar med. Men så sa dom det att vi kunde sätta upp en skylt på bilrutan i bak där det står "nyopererad", dom menade på att andra bilister kunde ta mer hänsyn när det stod så på bilen om jag skulle slira lite på kopplingen. Vi satt och skratta så tårarna sprutade. Men sen tänkte vi inte mer på det. Trodde jag. När jag hade slutat och gick ut till bilen, sitter världens största lapp på bakrutan av min bil där det står, gissa:  "NYOPERERAD" Pinsamt, hur länge hade inte den suttit där då!! Den åkte säkert upp när jag var där inne under operationen. Dom ska allt få igen!!!

Nej nu ska jag gå och lägga mig!! Har lite ont i tån faktiskt!!

Ha det så skriver jag i morgon igen!!

Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se