Torsdag 16/10

Hej alla!!


Vad fort tiden går när man har roligt!! Nu är det redan fredag i morgon och min sista semesterdag. Jag är ju kvar här i morgon med förstås men åker nog hem tidigt på lördag!! känns lite vemodigt faktiskt!! Speciellt när man vet att man ska sitta och köra alla dessa milen igen!!

Igår skrev jag inget på min blogg. Jag var hos min kompis Helena som numera bor i Sandviken med sin sambo!! Vi har haft det jätte trvligt. Kom ut till henne vi 11 tiden kanske och då fick jag kaffe. Sen gick vi ut på en lång promenad som hon kallar för korundan!! Senare åkte vi iväg och kolla lite ine i stan och gick igenom deras "gigantiska" galleria, den var inte stor men det fanns väl egentligen det mesta där ändå!!
På kvällen var vi ute och åt på ett ställe som heter Monroes, jättemysigt ställe. Där hade dom taco buffe (hör och häpna, jag valde inte det) och pizzor (hör och häpna igen, jag valde inte det heller) utan jag valde en hamburgare med pommes till. Fy vad tråkigt tänkte ni... Men det var inte såna hamburgare man är van vid. Utan på denna var det 2 st hamburgare, bacon, fläskfilé och kycklingfilé men bea sås på och självklart sallad och ham.dressing. Jätte gott och jätte mättande!! Knäppte lite kort på restaurangen för det var så coolt där!!!

Idag väckte Helena mig halv åtta, gjorde frukost och vi satt och kollade på rix morgon zoo, hade aldrig sett det sen dom börjat sända det på tv!! Det var ju lite roligt och se på dom när dom pratar!! Fast jag tyckte i och för sig att det var lite synd att man inte fick höra några låtar. Man hade ju inte behövt höra alla låtar dom spelade utan kanske nån sådär ibland. Men men... det är ju inte jag som bestämmer det.

Sen skulle vi iväg en långrunda med Hugo, deras hund, men det blev bara en kortis för det var ju så kallt. Vii var på ett ställe i dag som heter Ove Jansson tror jag det hette. Där säljer dom massor med billiga saker!! Handlade lite saker där bland annat en påse bilar (godiset) men choklad runt. Var ju bara tvungen att testa!!!

Körde hem vid tre och körde självklart vilse (trots GPS), det är ju helt j-vla otroligt vad med rondeller dom byggt i Uppsala och att dom lyckas pricka så rätt att det är ju precis i det området (typ) där mamma bor!!! Jag körde fel!!! Hon sa att jag skull ta andra avfarten i rondellen och kör ut i andra avfarten i rondellen och åker tillbaka upp på E4:an igen som jag kom ifrån. Jaha, det var bara att fortsätta köra till nästa avfart och hamnar mitt i rusningstrafiken på gamla e4:an som gick genom Uppsala förut. Jag blir så trött. Att det ska vara så förbannat svårt att hitta i sin egen hemstad!!

Men jag kom tillsut hem och då tog jag med mig mamma ut till Gränby centrum och handlade lite.

Nu ska jag kolla på TV. Känner mig rätt så trött faktiskt, just det, vi satt ju faktiskt och drack vin igår jag och Helena!!

Ha det så skriver jag i morgon igen!!

Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se