Torsdag 2/10 och träningsdag igen!!

Jag har upptäckt två nya saker hos mig idag. Det första att jag har en j-vligt öm muskel på insidan/baksidan av mitt lår just nu och det andra är att jag har en lika ömmande muskel på det andra låret. Herre min skapare vad det kan göra ont. Var på BodyCombat idag. Har köpt ett träningskort där äntligen som jag har sagt att jag skulle göra när jag klarade mitt körkort. Men men... bättre sent än aldrig. Jo vi var på combat som är lite kampsportsinspirerat. Och hur kul som helst. Fast idag var faktiskt inte så kul. Det var ett teknik pass. Så det var egentligen bara två stycken tränare som gick igenom olika steg, sparkar och slag. Så vi kanske körde igenom totalt tre låtar "bara". I och för sig är det ju ganska bra så man lär sig grunderna ordentligt, men jag hade ju sett fram emot att få träna ordentligt. Men åter till mina ömmande lårmuskler.
Jag tränade ju rätt så hårt i tisdags med och där gjorde vi en övning som tog riktigt hårt på benen. Så jag var väl inte riktigt startklar egentligen idag att köra ett sånt pass idag men det tänkte ju inte jag på!! Och i och med att det bara var mycket stilla stående idag så spände man väl musklerna på ett annat vis så jag fick ju totalt kramp i båda låren, just på insidan/baksidan (alltså jag är helt imponerad att jag ens hade dom musklerna, hade jag ingen aning om).  

Ja, egentligen var ju inte det det värsta, jag tog min bil och körde hem. Satte på farthållaren så jag verkligen inte skulle behöva använda mina stackars muskler, sen, när jag skulle svänga in till mig kunde jag knappt bromsa (eller nu tog jag nog i, men det gjorde j-vligt ont) parkerar och ska kliva ur. JAG KOMMER INTE UR BILEN!!! Kunde inte resa mig ur sätet. Det gjorde så otroligt ont. Jag satt där och skrattade högt för mig själv (Erik är inte ens hemma, han är på hockey) och försöker ta ut det andra benet med. Ja då kommer jag åt tutan så jag börjar skratta ännu mer. Man är ju verkligen glad åt att man bor så avsides som vi gör annars hade ju grannarna trott man blivit idiot!!

Ja, oj det var en lång blogg om bara min lår!! Det ni!!

Nu ska jag kolla lite på teve innan sängen kallar!!

Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se