Torsdag 22/10

Aaaaaajjjjjjjjjjj!!!!!!!! Jag har sån j-vla träningsvärk. Tränade igår i källaren på jobbet. Och hon var så hård mot oss så man tog ju i för kung och fosterland. Det gör ju så förbannat ont!!! Nog om det!!!

Idag har jag varit på utbildning. Det var faktiskt jätteintressant. Handlade om droganalyser och allergi analyser och sen var det en kurdisk tolk som kom och berättade hur det var att flytta hit till Sverige. Det var ännu mer intressant. När hon pratade satt alla helt tysta, inte ett ljud från konferensrummet. Häftigt.

Nu ikväll när jag lagade mat ikväll var det värsta brandbilspådraget utanför mig. Det var 3 brandbilar och massa brandmän som sprang omkring med rökdykardräkt. Gud så spännande det var!! Var ju tvungen att kolla. Gick upp på övervåningen och kollade var det brann nånstans. Vi har som ett vatteverk utanför vårt hur (när man åker in på lilla vägen mellan vårt och grannens hus), där brann det tydligen. Jag blev ju jättetaggad så jag gjorde ju allt i köket bara för att få vara där och smygtitta. Gud så dum man är!! Dom är fortfarande kvar här. Eller inte dom, brandbilen är kvar utanför vårt hus. Vet inte om den ska stå där som en reserv ifall det skulle börja brinna igen!! Ingen aning. Den är helt nedsläckt så jag antar att det inte sitter en massa brandmän i den. Det händer lite saker på min lilla gata!!! Spännande!!

Nej nu ska jag nog kolla lite på tv. Roomservice börjar snart!!

Hörs i morn!!

Kram!!

Kommentarer
Postat av: Hella

Hoppar du alltid över dagar i veckorna. Jag tycker att dom fort nog som det är. Det var väl ändå Onsdag igår?????

2008-10-23 @ 20:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se