Torsdag 30/10

Hej hej!!

Nu var det ett tag sen jag skrev, jag har haft lite full upp och verkligen ingen ork till att skriva nåt. I tisdags var jag och en kompis på Väla och shoppade. Vi ska ju på 6 års kalas på lördag så vi var där och köpte presenter. Det är Eriks systerson som fyller år.  Så gick vi på lite andra affärer förstås och kollade. Köpte ett par sköna mjuka byxor som jag redan har ett par svarta, men nu köpte jag ett par röda. Alltid bra att ha när man tränar eller bara ha till och från jobbet eller hemma!! Alltid med andra ord. Man gör ju inte så mycket mer än det.  Ha ha ha ha!!

I går var jag bara hemma och tog det lugnt. Både jag och E stod och lagade mat tillsammans och det var faktiskt jättemysigt. Man tog sig verkligen tid att prata med varandra. Mycket trevlig kväll. Han kom hem från jobbet så sent så det blev dessutom lite sen middag, därav ingen blogg.

Men nu är jag tillbaka igen... det är ju torsdag och tränardag idag. BodyCombat, jag brukar ju alltid träna med en kompis men hon ringde för nån timme sen och sa att hon inte kunde. Kände sig inte riktigt bra. Så jag får åka själv. Har velat fram och tillbaka länge nu om jag ska eller inte ska träna själv. Men jag har tagit mig i kragen med mycket hjälp av min älskade raraste sambo och, JA, jag ska åka och träna själv idag. Jag lovar!!! Man kommer ju må så mycket bättre när man har gjort det. Det värsta är att jag gjorde middag kl 17 (slutade kl 15 idag) så jag är fortfarande proppmätt. Inte bra. Bara man inte får håll eller nåt.
Jaja, nu ska jag gå och dricka en massa vatten. Såååååå, törstig!!
Snart är det jul igen och vi får tända en massa ljus!!! Sååååå mysigt!!!
Skriver i morgon igen!!!

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se