Torsdag 9/10

Hallå alla!!

I morgon bär det av till Uppsala!! Ska bli skönt med lite semester, ledig hela nästa vecka!! Guuud så underbart!!

Idag har det varit rätt så lugnt på jobbet!! Men eftersom jag haft så otroligt mycket att göra hela veckan har jag fått lägga vissa papper åt sidan. Det kunde jag ta itu med idag. Gud så mycket det var! Hur mycket jag än jobbade tog det ju aldrig slut!! Men nu är allt undanjobbat och jag kan i lugn och ro ta min semester. Fast jag jobbar ju visserligen en stund i morgon.

Och nu till veckans följetång, min tå:
Jag vet att det kan kännas lite tjatigt. Men jag tror att det har blivit sämre idag. Dumt nog har jag inte haft något förband på hela dagen!! Jag vet, jag får skylla mig själv. Jag var ju tvungen att ta bort det i morse när jag skulle duscha!! Så hade jag ju inget nytt hemma och när jag kom till jobbet hann jag inte sätta på nåt nytt!!
Det varar fortfarande och det har bildats en ny bula bredvid "nageln" (alltså där nageln satt innan). Usch!! Hoppas det inte blir ännu värre nu när jag ska iväg!!

Idag har jag föresten fått jättemycket beröm på jobbet. Jag har ju suttit i receptionen hela veckan och jag har fått så bra respons från mina arbetskamrater. Dom säger att det märks på patienterna att dom blivit bra bemött när dom kommer in till väntrummet. Det är ju faktiskt lite kul att få bra respons nån gång. Annars tycker jag att man i allmänhet är väldigt dålig på att ge bra kritik till varandra, det är oftast gnäll, men inte till varandra utan gärna barkom ryggen på varandra. Varför är det så egentligen!! Jag tror att det oftast är kvinnor som gärna snackar skit om varandra än vad män gör. Dom är mer raka och säger precis vad dom tycker och tänker. Tycker synd om dom få män som jobbar på min arbetsplats, där är ju ca 30 kvinnor och 4 män. Kan inte vara lätt!!

Nej nu ska jag gå och packa det sista innan jag går och lägger mig.
Just det, Erik är på hockey ikväll. Gissa vilket lag, Rögle-Djurgården, undrar hur det går. Jag tror tyvär det kommer vara lite svårt för Rögle!! Men jag hoppas ju dom vinner för Eriks skull!!

Nej, nu måste jag gå och packa igen. Jag kanske inte skriver i morgon eftersom jag till större delen av dagen tillbringar i en bil. Men jag skriver förmodligen på Lördag hemma hos mamma!!


Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se