Fredag 26/9 och LÖNING!!!

Nu har man äntligen kommit hem efter jobbande och handlande!! Så himla typiskt att man alltid ska behöva handla på en fredag. Vi veckohandlar ju alltid på söndagar så varför handla igen på fredagen då. Säkert bara för att ha en anledning till att få köpa nåt gott till kvällen. Fast jag tycker att äter man inget sånt under veckan så kan man väl få unna sig nåt på helgen!! Eller??
Jag hittade faktiskt 2 st filmer, music & lyrics och Martina Haags film underbar och älskad av alla... Jag har i och för sig sett bägge filmerna men jag tycker dom är så bra så jag vill ha dom med. Sen hittade jag Martina Haags nya bok "I en annan del av Bromma" det är en fortsättning av filmen. Jag är inte så bra på att läsa böcker, dom måste vara bra och intressanta redan från början för att jag ska tycka det är roligt och fortsätta läsa. Och sen så har jag alla andra böcker hon skrivit så det är ju kul att ha denna med.

Idag hade jag en telefon tid med min dr. Jag skulle förlänga ett recept, men så hade jag inte träffat henne på ett par år så det kanske var dags för ett återbesök, så därför blev jag uppbokad på en telefon tid så fick läkaren själv avgöra det. Så jag fick en tid att hon skulle ringa mig idag nån gång mellan 11.30-12.00 idag. Och jag jobbar ju till 17 idag så jag hade med mig mobilen på jobbet. När jag bokade tiden frågade jag om hon ringer då för jag hade ju en patient inbokad kl 13. Ja, men det skulle hon ju verkligen göra. HALV TVÅ ringer hon, och ber knappt om ursäkt för att hon ringt så sent. Men det var ju bara det att jag hade precis tagit in ett barn på labbet för att ta ett prov på honom. Tänk om jag precis hade stuckit honom och telefonen helt plötsligt skulle börja ringa!! Nu hände inte det men ändå... Jaja, hon ringde, jag fick mitt recept och slapp återbesöket!! slutet gott...

Nej nu är det fredag kväll och jag är hungrig. Och idag ska VI äta tacos!!!

Hörs i morgon!!
Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se