Lördag 27/9

Hej igen!!
Idag är det Lördag, ÄNTLIGEN!!! Älskat helger numera, då man alltid är ledig. Tidigare jobbade jag ju även vissa helger och det var inte nåt roligt!! Avskyr egentligen att jobba helg!! Men nu är man så lyckligt lottad att man fått ett måndag-till-fredag-jobb, love it!!!

Nog om det. Nu har vi precis gjort det där tråkiga som man måste göra varje månad!!! BETALA RÄKNINGARNA!!! Boring. Jag tycker att det är så förbannat tråkigt, men det måste ju göras. Och nu är det gjort...

Jag har precis diskat igenom alla mina glas i mitt vitrinskåp och hyllplanen, och Erik hamrar upp panel i taket i tvättstugan, gud så skönt att det är gjort (glasen alltså), dom har nämligen varit helt nedpackade med tidningspapper runt sedan i Maj. Jag packade ner dom medan vi renoverade vardagsrummet. Sen är jag världens lataste person, så jag har inte pallat att ställa upp dom. Just för att jag visste att ALLA glas skulle diskas, men nu är dom på plats, diskade och skinande rena!! Just det vi har ju köpt irish coffe muggar, dom måste jag ju ställa in där med.

Erik ska på hockey ikväll igen, så jag kanske återkommer med lite mer skrivande. Fast jag köpte ju filmerna igår så jag kanske kollar på dom istället.

Vi får se om jag skriver igen!! (Förmodligen, det är ju så kul)

Kram då!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se