Måndag 22/9

Hej alla!!

Nu har en dag gått på denna veckan, är inte det underbart så säg. Bara 4 arbetsdagar kvar, sen är det helg igen. Man ska alltid längta efter nåt bra och trevligt!!

Jag har under september månad haft blodtrycksmottagning helt själv. Med egna patienter som jag får rå om och skämma bort alldeles själv. Låter jätteunderbart. Det är det inte!! Sen första dagen jag började med detta har det bara känts BLÄ!!! För det första kan jag inget om mediciner och för det andra vet jag inte vad som är bra hos just den patienten!! Så det blir ett evigt springande mellan sjuksköterskorna och läkarna för att fråga hur jag ska göra. Och Jag har bara en kvart på varje patient. Låter kanske mycket, men det är inte så mycket med tanke på att varje patient ska sitta och vila i helst 5 minuter innan man tar det och alla har typ 100 frågor var... Men men... jag hoppas det är slut nu sista september.

För er som inte vet så har jag fått fast tjänst inom primärvården, 90%!! Kul va!!! Jag har inget fast ställe utan bara inom primärvården, så än så länge jobbar jag kvar där jag bor, men det kan ändras. Så fort det blir en tjänst ledig så är det min oavsett om det är inne i Helsingborg eller på landet. Finns det ingen som behöver mig får jag vara kvar där jag är idag för jag har ju fast tjänst och har ju rätt till mina 90%.

Det är hur trist väder som helst idag. Klockan är sex på kvällen och man får redan börja tända lamporna. Usch!! Det börjar ju verkligen bli höst. Här har vi ändå haft rätt så "varmt" väder, men jag hörde att det var lite kallt i Uppsala!! Brrr...

Jag kommer föresten upp 10 oktober (med bil, jag har ju klarat mitt körkort så det gäller ju att utnyttja det nu, ha ha ha)

Jag har väldigt stor lust att åka ut och resa snart. Jag har nämligen fått upp kontakten med min pappa igen efter väldigt väldigt många år. Vi har väl inte träffats på ca 20 år. Och det känner jag är lite lång tid. Men det är himla kul att han hörde av sig igen. Han berättade att min farfar hade gått bort uppe i Dalarna så han var på väg dit då (detta var för 2 veckor sen) på begravning. Men nu åter till resandet. Jag har sån lust att åka och hälsa på honom, han jobbar nämligen som kapten på kryssningsfartyg runt USA nånstans och bor i Thailand. Hade inte varit helt fel att åka dit och hälsa på. Får ta med mig Erik under armen och åka.

Nej nu ska jag snart äta middag och kolla lite teve, sen är det natti natti!!

Hörs i morgon igen, ska träna step up efter jobbet. Kanske blir nåt kul att berätta då!! Ha ha ha!! Man är ju inte så vältränad direkt!!! Vi har en tjej på mitt jobb som är ledare så vi tränar nere i källaren på jobbet. Helt perfekt!! Kostar ingenting och vår chef är så snäll så vi har fått köpa in 10 brädor till jobbet. Coolt va!!

Just det jag skulle ju sluta skriva nu ju!!

Kram då!!

Kommentarer
Postat av: Hev

Ha ha jasså du kunde inte hålla fingrarna istyr du heller. Men visst är det kul. Jag får nästan lite panik innan jag har skrivit bloggen på kvällarna. Jag vet att så många skulle bli besvikna om jag inte skrev på en dag.

2008-09-22 @ 21:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se