Tisdag 23/3 och tränar dag!!

Hej!!
Idag var det träning efter jobbet!!! Jag var så himla taggad hela dagen, vi har ju gympa nere i källaren på jobbet och det är en kollega som är ledare. Så vi har ju peppat och taggat upp varandra hela dagen. Så när det var dags var man ju på hugget ut i tungspetsen eller vad man brukar säga!!!
Det är ju då step up vi tränade både ikväll och förra tisdagen. Det är ju jätte roligt har jag upptäckt. Jag var på ett annat ställe tidigare i september på en prova-på-vecka, Hälsans hus heter det (man hör ju bara på det ordet så hälsosamt det är ha ha ha) i alla fall, där provade jag och min kompis på body step. Men det var ju helt annorlunda än det vi kör på jobbet. När jag äntligen kom upp på den där j-vla brädan ja, då hade ju alla redan hunnit ner. Så där stod jag som ett ljus mitt i salen uppe på min bräda medan alla andra (som kunde detta i sömnen typ) stod på golvet. Jaja, man kan ju inte vara bäst på allt. Men jag har ändrat uppfattning om step up nu när vi haft det på jobbet. Det är ju riktigt kul, och jag hänger ju faktiskt med riktigt bra.

När jag kom hem idag efter träning och allt, svettig och dan så var inte Erik hemma. Men hallå... han är ju på hockey ikväll. Boring tänkte jag. Hade jag nästan förträngt. Men det är ju kul för honom. Här nere hejar man ju på Rögle, och för er som undgått höra det har ju dom gått upp i elitserien. Jag har ju blivit så kunnig i hockey nu sen jag träffade honom så jag hänger ju med i nästan allt som rör hockeyn, ehh... not. Men lite i alla fall. I och med att dom har gått upp i elitserien så har Erik köpt ett elitseriekort. Så han kommer vara borta väldigt många kvällar nu framöver. Trist. Men kul för han!! Men ett plus är ju att jag får bestämma över fjärrkontrollen. Och det händer ju aldrig annars.

Just det, jag är så sugen på att åka till Ullared och shoppa loss. Nu kommer en sån period då väldig många åker dit eller planerar att åka dit eller har varit där. Jag har inga planer på att åka dit men skulle så gärna vilja. Jaja... jag får väl tänka ut nåt datum och höra om nån vill åka med mig.

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig!!
Hörs i morgon igen!!!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se