Torsdag 25/9 och ledig eftermiddag!!

Hej alla!!

Idag har jag haft en halv ledig eftermiddag. Egentligen slutade jag 14.30 idag, men jag jobbade in min lunch och slutade kl 14 i stället. Så himla skönt att sluta lite tidigare nån dag i veckan. Jag har bara en halvtimmes lunch varje dag i stället för en timme. Och då sparas ju timmar in så man kan få ut det i en ledig eftermiddag. Rätt så skönt faktiskt!!

Idag anmälde jag mig på en utbildning (eller alltså det är inte nån utbildning utan mer flera föreläsningar på en dag) till i oktober. Det var rätt så intressanta föreläsningar faktiskt. I och med att jag jobbar mycket på labbet på vårdcentralen så tar vi ju en massa knasiga prover hit och dit. Och just en föreläsning skulle handla om drogtester. Den tror jag kommer bli intressant. Sen kommer det en utländsk man, jag kommer inte ihåg från vilket land han kom, men han kommer och berättar hur det är att komma till ett helt annat land med annan religion och kultur, om kulturkrockar och dyligt. Det tror jag också kommer att bli spännande!! Han arbetar som kurdisk tolk tror jag det var.

Jo det var ju det jag skulle komma till med att jag slutade tidigare. Vi har strålande väder idag, en klarblå himmel och varmt ute. Åhh så underbart tänker säkert många, tänk vad mycket hon fick uträttat!! Jo tjena... jag blir så j-vla trött på mig själv. Jag kom hem och åt min lunch. Kollade lite på TV och somnade tills klockan var halv fem ungefär. Jag hade nog kunnat sova lite till men pallrade mig upp för att sätta på datorn och skriva lite här!! Men blir man inte trött. Alla andra dagarna, då man slutar kl 17 blir man trött och irriterad på att man aldrig kan få sluta tidigt jämt så man kan få saker uträttat även på en vardag. Och när väl den dagen kommer så sover man bara bort hela eftermiddagen.
Fast det finns i och för sig en sak positivt med detta, och det är ju att jag redan har skrivt min blogg för idag redan nu och kan umgås men Erik hela kvällen!!! Bra va!!

Nej nu måste jag till affären och handla potatis, pålägg och aftonbladet med TV tidningen.

Skriver i morgon igen
Kram då!!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kunde just tänka mig att din lediga eftermiddag skulle ske på sofflocket. Tyyyypiskt.

2008-09-25 @ 18:44:51
Postat av: hella

Jag tog iaf vara på min lediga dag. Ha ha

2008-09-25 @ 20:29:37
Postat av: rosa

Kolla in min blogg.//Rosi

[email protected]

2008-09-25 @ 21:02:53
URL: http://queenrosa.blogg.se/
Postat av: rosa

kolla min blogg

2008-09-25 @ 21:03:26
URL: http://queenrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se