Hemma igen!!!

Nu är vi hemma igen efter vår lilla weekendtripp till Uppsala!! Bilresan upp gick så otroligt snabbt. Jag körde första sträckan upp till Linköping där stannade vi och åt lunch!! Sen tog Erik över ratten och vi var framme halv sex på kvällen, vi åkte hemifrån halv elva på fm. Stannade inte så mycket. Tror det rent av bara blev 2 gånger!!!

Igår kom vi hel kl 17. Rätt skönt att komma hem och kunna slappna av ett tag innan man ska gå och lägga sig. Hann till och med packa upp och tvätta undan tvätten. Skönt att få det gjort.

Apropå kläder, idag fick jag mitt paket från cellbes som jag beställde för ett x antal veckor sen. Och då var ändå inte allt med.
Här är två tunikor jag beställde.

Min turkosa tunika, inte så lätt att fota sig själv i spegeln...



Egentligen är detta en sommargul klänning, men den är alldeles för kort för
att kunna ha som en klänning... får användas som tunika.

Har även beställt två tunikor till, en rosa och en svart med blommor på, men den så inte så rolig ut så det kanske blir en mera hemma tröja, vet inte än, har inte provat den ännu!!! Sen även en jeansklänning, men den kom inte med idag utan den får jag i början av MAJ.

Sen häromdagen lovade jag er att jag skulle lägga ut bilder på en dukning jag gjort. Det är genom Duni som Erik fått hem tre saker, ett paket servetter, en duk på rulle och 3 st blockljus, alla dessa tre sakerna MÅSTE finnas med i dukningen, sen fick fantasin flöda fritt. Men alla ni som känner mig vet att jag inte har så värst mycket till fantasi.
Hur som helst, här kommer dukningen:


Inte lätt att duka när man har en idé i huvudet, och sen få det till verklighet...
Detta var verkligen inte så det såg ut i mitt huvud.


Från en annan vinkel...


Jaha då har ni sett det då.

Jsut det jag var på affären idag efter jobbet och köpte påskliljor, lite sent jag vet, men jag har ju inte varit hemma i påsk och jag vill ju oxå ha lite påsk hemma. Köppte även vasen och duken som vasen står på!!!
   
Fina va...

Nu ska jag lägga ut min dukning och vinna Duni Top Table Award 2009 Ha ha ha!!!

Hej på er...

Kommentarer
Postat av: Hella

Det var jättefint dukat. Hoppas att du vinner. Påskliljor luktar kattpiss passa dig... Tröjorna var fina dom med. Kanske du kan ha jeansklänningen till marholmen.

2009-04-14 @ 20:32:15
Postat av: Maria

Det var min tanke det med. Med klänningen alltså. Men mamma hade tydligen beställt samma klänning innan mig och enligt henne var den jättestor upptill. Så jag hoppas den inte är det på mig. För jag hinner inte sy in den i så fall.

2009-04-14 @ 20:42:40
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Hella

Jag har oxå beställt 3 tunikor....

2009-04-16 @ 07:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se