Ängel...!!

Då har man gjort en annan persons dag idag... Känns alltid lika bra!!
Jag satt i godan ro och prata med Hella i telen... Så ringer plötsligt min mobil!! Det var försäkringskassan som ringde!! Hon undrade vad jag tjänade på ett år. För när jag skickade in min sjukanmälan har jag av nån anledning glömt att fylla i det...!! Kan inte fatta varför.

Hur som helst tog hon numret till min löneassistent och fråga helt enkelt. Sen ringde hon tillbaka till mig så jag fick bekräfta att dom uppgifterna stämde. Och det gjorde dom ju, så klart... Men hon sa det att hon fick ringa till växeln och bli kopplad till nån annan assistent för hos min var det bara upptaget... Jo jag vet tänkte jag... Jag har själv försökt få tag på henne i 1 veckan utan att klara det...!!

Så frågade jag om man får nån utbetalning eller om dom drar in på det. Man hör ju så mycket nu för tiden att folk inte får sina sjukpenningar etc. Men jag kunde va lugn sa hon. Jag har mina pengar på kontot om 2 dagar!!!

Wiihiii.... Du är en ängel sa jag till henne då... Tyckte jag var rätt så snällt av mig. Tror inte det är så ofta dom får höra såna snälla ord....!!

                                    


                                                Så nu är julen räddad!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se