Bakat...

...och handlat idag...!! Jag skulle vara jätteduktig idag och julhandla på förmiddan idag. Min förhoppning var att komma iväg tidigt så att man kunde vara typ själv på Maxi!!! Men som vanligt får jag aldrig arslet ur vagnen och kommer iväg. Så kl 12 åkte jag iväg för att handla!!! Men hallå... Hela parkeringen var lika full som den brukar vara på en lönehelg ungefär. Det var inte bara jag som ville julhandla just idag!!! Åhhh....

Hur som helst, när jag är därinne (nånstans i början av affären) är det ett äldre par som fullständigt stinker ingrott gammal cigarettrök. Jag bara kände hur lungorna knöt ihop sig och sa att "Maria, om du inte går ifrån dom nu så kommer vi aldrig att knyta upp oss igen"...!! Så jag gick, bort från dom. Hostan som jag ett tag tyckte hade blivit bättre blev ju genast sämre igen. Och vilka följer efter. OM INTE DOM!!! Självklart skulle dom va precis där jag var...!! Spelade ingen roll hur fort jag än gick så nog fan var dom mig hack i häl.... Jaja... Jag fick i alla fall handlat och det gick med en farlig fart!!

Sen var det bara hem och lassa in skiten!! Stackars den som öppnar kylen nästa gång kommer få allt på sig... Det lär väl bli jag själv!!

Sen bar det iväg hem till Rikard och Zandra för lite Rocky Roadbak... 

           

                                    Ett måste i juletider... För recept klicka här...


Satt sen och bara mös i soffan med lite kaffe och lussebullar jag hade med mig... Jag tycker i alla fall att dom är goda och inte alls så torra som vissa andra tycker... Nämner inga namn men jag var där och baka idag...!! Ha ha!!

Innan jag åkte så skulle jag knäppa kort på en droppande istapp vi har på huset... Tror jag knäppte en sisådär 10-11 kort på bara den där nedrans istappen för att fånga droppen som droppade. Men icke, antingen var jag för snabb eller för långsam... Men bilderna blev fina ändå!!!

            

 Den är jättelång, men jag har inte klurat ut hur jag får liggande bilder till stående,
                           i datorn än.... Så jag fick inte med hela...!!


Nähä... Undrar om man ska ta en värmande dusch, eller kanske bara ska lägga mig under täcket och bli varm i sängen!!! Kanske rent av ska värma en kopp glögg... Det alternativet ska jag nog börja med!!!

                                                              

                                                God natt mina vänner...!!



Kommentarer
Postat av: Hella

Vad är det för rosa som är i Rocky roaden??? Det ska inte vara något rosa däri...

2009-12-22 @ 10:11:17
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha... jag hitta inga vanliga marchmallows så det fick bli christmas mallows... Ja dom hette så, man tager vad man haver!!! Och dom var rosa och vita!!!

2009-12-22 @ 10:38:54
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se