Dan före dan....

Idag är det dan före doppare dan.... Tänk va fort det gått... Jag tyckte det var nyss man låg på stranden och sola och bada... Helt sjukt...!!

Men i år har jag och Erik faktiskt varit ute i god tid med allt. Jag brukar vara den som köper julklapparna sista dagen. Som idag alltså... Men det resulterar alltid i att det man tänkt köpa alltid är slut. Då gäller det att snabbt tänka om i sin planering... Det är ju inte så att man är ensam i affärerna så man i lugn och ro kan stå och tänka om... USCH NEJ!!! Idag ska jag eventuellt följa med Zandra när hon ska göra sina julklapps inköp. Pju... Det kommer nog inte vara en rolig upplevelse. Jag hoppas hon vet vad hon ska ha!!!

Jag vet inte hur uppdateringen här på bloggen kommer att bli under julen. Jag och Erik ska fira själva i morgon på julafton. Ska bli så mysigt och framförallt skönt att slippa ta sig iväg nånstans i all snö...!! Sen på juldagen ska vi hem till Eriks mamma och fira med hans familj. Vi blir MÅÅÅNGA!! 16 st tror jag vi blir med alla barnen med. Sen kommer det förmodligen vara 4 hundar. OK, gäller att packa allt vad astma mediciner heter!!! Hua!!!

Idag har vi tyvär plusgrader. All snö som legat så fint på våra buskar har smält bort. Jag hoppas för tusan att det blir kallt snart igen!!! Visserligen skönt att slippa skrapa rutorna på bilen, men visserligen gör jag nästan hellre det och har kallt än att det redan ska bli blaskigt ute.... Nej det är ingen höjdare!!






                          


                         Vill önska alla er en riktigt GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!!!!


På återseende...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se