Det snöar i Skåne...!!

Det är ju verkligen ingen vanlig syn här nere så här års att det är vitt ute, och att det dessutom snöar...!! Om det kommer snö ända ner hit till Skåne så brukar den komma i februari mars nångång då man bara vill ha vår!!! Men jag är sååå lycklig över detta vita landskap och att vi troligtvis kommer få en vit jul i år. Tänkte efter när man hade en vit jul senast!! 

          


                                                 Kommer ni ihåg det???



Igår kväll såg jag en mus här hemma... Och ingen liten rackare heller... Vi riggade upp två musfällor i köket och väntade på spänning på resultatet... Eller ja, vi gick och la oss och sov...!! Ha ha...

Men i morse vakna man av att Erik tände taklampan i sovrummet och i tvättrummet och dessutom i köket... Kolla upp på honom och får en underbar syn... Erik står där i kallingar, t-shirt och ett dammsugarmunstycke i högsta hugg... Jag går upp och kollar vad han sysslar med. Då sitter den där musen mitt på köksgolvet. Den är nog skadad för den sprang inte iväg när vi stod där och kolla. Erik sa att den hade suttit där ett tag. Så han var tvungen att döda den med munstycket... Han sopa sen upp den i en hink och slängde ut den!!! Men det är bara det att jag knappt vågar vistas i köket nu för jag bara tror att det ska komma fler och attakera mig!!!


                 

                     Den ser inte så stor ut, men jag kan intyga att den var det....

Ni ser ju att den i alla fall tar upp 1/4 av hinken... Och så stor mus har jag faktiskt aldrig sett innan... Dom vi hitta i garaget i höstas var ju små musbarn så dom var ju jättesmå, men även när vi haft möss inne så har dom varit mindre!!! Det här måste har varit en kors blanding av råtta och mus.... Ha ha ha!!!




                     Nu ska jag ta och griljera skinkan och trilla köttbullarna!!!



Kommentarer
Postat av: Mamma

blää så äckligt..... musen inte snön.

2009-12-22 @ 21:47:05
Postat av: Maria

Ingen höjdare direkt!!! Med musen...

2009-12-22 @ 23:01:06
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Patrik

Nu räcker de... Ni får låna min apparat som man kopplar in i vägguttaget. Den e hemma hos Rikard o Zandra... Jag vet att Erik inte tror på dom men dom FUNKAR... Den jag har e bara den lilla varianten så den kommer inte att täcka hela ert hus, men ni kan ju prova att sätta den på ett ställe så kommer ni att se att mössen inte kommer att vara på det stället.Min täcker 50 kvm... Så nu tar ni den på nyår och jag vill inte höra några diskussioner från din man.....

2009-12-27 @ 10:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se