Ett tag sen...

Nu var det ett par dagar sen jag bloggade men det hade jag redan talat om att det ev. kunde bli så. Mamma är fortfarande här men åker hem ikväll...!! Vi har haft det jättemysigt!! I fredags när hon kom hit gjorde vi inte så mycket. Mest bara sitta och snacka. Hon var ju inte i Ängleholm förrän kl 21.25. Men sen på lördagen så åkte vi in till Helsingborg och strosade på söder. Hitta inget roligt så vi gick tillbaka och in på Ebbas fik och åt en lite senare lunch!! Smarrigt värre!!

På söndagen var vi upp med tuppen och kolla på luciamorgon på svt. Det är tradition att göra det då jag även fyller år på lucia. Så vi tände en massa ljus, kolla på lucia och jag fick presenter av mamma och familjen. Erik låg och sov...!! Fick ett halsband av mamma, ett jättefint hjärta i stål med en svart rem som kedja. Riktigt snyggt och enkelt. Tydligen en på hennes jobb som gjort det...!! Sen fick jag ett kuvert av mormor och morfar med ett kort och 500 kr i. Jättegulligt!! Och sen... EN SYSTEMKAMERA!!! Wow... Jag höll ju fullkomligt på att dö när jag såg kartongen när jag fått bort pappret... Ja jag är ju så blödig så jag började ju böla på en gång... Blev verkligen skitglad... Så nu gör jag inget annat än och fotar hela tiden... Mest bara struntsaker för att lära mig. Men när mamma åkt ska jag sätta mig ner och läsa igenom manualen så jag lär mig alla finesserna...

                      

                                     Här syns även mitt halsband, i alla fall en aning...!!

                       

           Tada....!! En Nikon D3000. Vet inte vad det innebär men den var bra i alla fall!! Ha ha...!

Sen efter frukosten kom Erik med sin present...

                        

Ett halsband som jag kollat ut och verkligen önskade mig. Från Fossil... Tyvär är kedjan lite kort så jag ska kolla om det går att förlänga eller byta kedjan helt. Man är ju lite tjockhalsad...!!

Igår var jag och mamma både till Väla och till Familia. På Väla köpte jag ett par leggins med ormskinnsmönster, låter förj-vligt men var riktigt häftiga. Jag hittade nämligen ett presentkort på Väla hemma som var Eriks med 151 kr kvar på och det går ut idag. Så istället för att dom pengarna skulle brinna inne så tog jag det och köpte legginsarna för det.
På Familia hittade jag ett par "stövlar" som jag äntligen provade och dessutom kunde ha. Kommer bild på dom sen. Köpte faktiskt dom fast jag kanske egentligen inte hade råd. Men snygga var dom i alla fall!!! 




                       Nu ska jag gå och roa mamma sista timmarna innan hon ska åka hem....!!




Kommentarer
Postat av: Hella

Kul med så mycket fina presenter...

2009-12-16 @ 09:09:13
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja verkligen... Jag är överlycklig... Och jag hade ju inte alls tänkt mig en kamera.... Det trodde jag aldrig!!

2009-12-16 @ 10:11:30
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se