Ljusslingorna...!!

Idag gjorde jag slag i saken och satte äntligen upp mina ljusslingor ute... Erik är fortfarande trött efter hans hosta så han orkade inte... Man är ju faktiskt väldigt orkeslös när man varit sjuk och dessutom när man anstränger sig för mycket blrjar man hosta igen... Ingen höjdare med hostor!!!

Jag tänkte att, va fan, jag kan väl klara mig själv. Varför ska jag alltid ta hjälp av nån bara för att jag inte VET om jag kan eller ej. Men jag har ju inte försökt. Så jag tog fram den ena slingan, linda upp den, kolla så den funka, gick ut och kasta den på en buske... Ha, hur svårt var det egentligen... Inte alls!! Sen satte jag den i en timer så den inte lyser dygnet runt. Lite onödigt under dagen kan jag tycka!!



                   



Ok, jag lovar, det är en ljusslinga där om man kollar riktigt ordentligt. Kunde inte hålla mig och fota tills det blev mörkt...!! Men ni ser väl??

Sen gick jag in och började med den andra. Det var lite värre... Det är en sån man sätter på väggen, en rak slinga men det hänger kortare slingor ner för den raka... Fattar ni.. Jaja, ni får se på bilden i så fall... Men i och med att det är så många slingor hit och dit så var det lite svårt att reda ut nystanet... För den som slängde ner den har nog bara kastat ner den i lådan och ja, då kan ni tänka er själva... Hur som helst satt jag en stund och pula med det, rätt var det var så var den uppnystad!! Och på väggen!!!

                       

                   



Som ni ser så är det en hel del lampor som är trasiga. Säg mig, hur fan kan dom bara gå sönder sådär...?? Men om jag nu kommer ihåg rätt så sist vi hade den uppe ( ca 2 år sen, vi hade den aldrig uppe förra året) så hade vi nog en storm här eller nåt. Jag tror faktiskt att dom flesta gick sönder då... Men jag kommer ju inte ihåg att det var så MÅNGA som gick sönder... närmare bestämt 115 st... Jag hade till och med tagit med mig extra lamporna ut så jag skulle byta ut dom som var trasiga. Jo men tjena, i den lilla påsen fick det väl plats kanske 5 st... Det hade inte räckt långt!!

               


Nu ska jag och Erik sitta i soffan och fika lite lussebullar och kaffe...
Jag blev lite frusen när jag var ute...!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se