Skönt...!!

I morse var jag med Erik till Vårdcentralen igen. Kollade blodtrycket åt honom. Istället för att boka en tid för det så kan ju jag utföra det i stället...!! Bra va!! Samtidigt när jag ändå var där skulle jag få tag på en doktor som eventuellt kunde skriva ett nytt sjukintyg till mig. Mitt går ut på måndag och det har fortfarande inte löst sig med mitt jobb. Han hade inte tid då när jag var där så han frågade om jag kunde komma tillbaka kl 12. Sagt och gjort!!!

Klockan 12 åkte jag tillbaka igen och prata med doktorn. Han sjukskrev mig en månad till. Känns både skönt men samtidigt tråkigt. Jag vill ju inget hellre än att jobba, men ändå skönt för då har vi längre tid på oss att lösa det här...

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag har skitont i halsen och känner mig lite hängig idag faktiskt... Dock ingen feber... Vilket är skönt.

Jag ska försöka sätta mig ner med min nya kamera och kolla in lite nya finesser som jag inte lärt mig än... och installera det medföljande programmet i datorn... Men först ska jag nog gå ut och fota min buske som vi har ljusslinga i. Ljuset ute är perfekt tror jag... Det börjar bli mörkt fast det fortfarande är ljust... Fattar ni!!!



             Hej...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se