Slappar dag...

Idag har jag inte gjort ett skit... Första dagen efter jul som Erik jobbade och jag blev ensam kvar, som vanligt... Känns som en vana nu när man bara går hemma.
Men efter nyår ska Erik vara hemma fram till den 11 januari, det ska bli mysigt att bara få rå om varandra!!

Ja som sagt har jag inte gjort ett skit. Telefonen har ringt gånger flera. Jag har spelat super mario, men jag ger upp för jag blir så förbannad när jag sitter där och spelar. Jag kan vara precis vid mål, så dör jag!!! Åhhhhhh!!!! Sånt gör mig galen... det bara kokar inom mig. Så jag la ifrån mig kontrollen innan den for genom fönstret!!

Dom ringde om tvättmaskinen idag. Så i morgon kommer dom mella 13-14 och lagar den... Hoppas bara att dom hittar felet... För jag behöver tvätta igen... Var ju hos svärmor och tvättade och hade väl tänkt våldgästa nån annan den här veckan för att tvätta igen, men då kanske jag slipper det... Så skönt!!

Erik kolla på hockey ikväll, här hemma alltså!! Dom sänder nån match från Ullevi i Göteborg där dom spelar utomhus. Hade tydligen inte hänt på 42 år tyckte jag dom sa!!! Coolt... Som har verkligen vädergudarna med sig. -5 grader och stjärnklar himmel... Kan ju inte bli bättre för dom stackars pojkarna som fajtas om den lilla pucken på isen...

Nu ska jag gå in i sovrummet och kolla på kungafamiljens år 2009!!! Sånt tycker jag är roligt!!!




                    Hej...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se