Tvättmaskinen...

Idag har jag i alla fall fått en del uträttat... Direkt när jag gick upp i morse (eller, kl 10 närmare bestämt) hoppa jag direkt in i duschen... Jag vet hur jag är, gör jag inte det på en gång så drar jag bara ut på det och till slut har tiden gått så fort så jag bara måste stressa. Och är det nåt jag hatar så är det att stressa när man ska ducha!!

Tvättmaskinsnisse skulle ju komma idag mellan 13-14. Så innan ville jag ju röja upp lite. Så jag passa på att diska, slänga soporna i bilen och allmänt plocka lite. Sen kom han kl 13.50 typ. Jaja, han var här inom avtalad tid i alla fall!! Så nu har jag en tvättmaskin igen... Underbart!!! Tvättat en tom maskin och sen en med tvätt i. Det har ju stått lite vatten i maskinen sen det sluta funka så det lukta inte så gott i den. Men jag hoppas det försvann när jag körde en tom med tvättmedel och sköljmedel i.

Varit och handlat nyårs maten och drickat. Körde ut det direkt hem till Rikard och Zandra så är den på plats... Körde sen tillbaka igen till affären för att handla vad vi skulle äta idag och i morgon. Pust och stön... Men nu är det gjort!! Nu är det bara att invänta nyårsafton!!




                        


I morgon ska jag eventuellt åka till Burlöv utanför Malmö. Ska kolla in Zizzi butiken som ligger där. Den i Hyllinge lägger tyvärr ner så det vill till att köra till Malmö varje gång man ska dit!!! Ska se om dom har ett par snygga strumpbyxor. Köpte ju ett par förut men jag var ju sån klant och rev en maska dirket på dom när jag satte på mig dom... Typiskt mig!!!
Måste ha ett par till nyårsafton...!!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig om jag inte ska ta och försöka klara av den där j-vla banan på Nintendo Wii, Super Mario!!! Jag blir ju så galen när jag bara dör... Eller så lägger jag mig i sängen och läser min bok..,!!!



                                                     Go natt på er!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se