Vilken jul...

...det har varit...!! Jag har haft en underbart jul med Erik och sen med hans familj. Kunde inte bli bättre. Dock saknade jag ju min egen familj men jag får träffa dom snart hoppas jag. Vi prata i alla fall på telen...!!

På julafton var jag och Erik själva. Hur mysigt som helst!! Vi åt frukost tillsammans, gick sen ut på en stärkande promenad i ca 40 minuter. Hur skönt som helst. Tyvär har det blivit plusgrader här, så den snön vi hade fått är helt borta nu, men vi hann i alla fall ha en vit jul. Dock en töande jul!!!

Sen kolla vi på Kalle Anka.... Ett måste säger jag, Erik halvsov i soffan men jag prata hela tiden så jag tror inte han hann somna faktiskt.... Fniss...!!

                                Tjuren Ferdinand...

                          En halvsovandes karl....

När kalle var slut började vi med maten. Vi var ju bara två så jag hade bara handlat hem det allra nödvändigaste på ett julbord och det som vi gillar allra mest.. Sill, ägghalvor med räkor, julskinka, lax med hovmästarsås, vörtbröd, rödbetssallad, köttbullar prinskorvar etc...!! Lite av varje helt enkelt!!!



Efter maten var det dags för julklappsöppningen... Vi blev lite halvt stressade för kl 19 ville jag kolla på Karl-Bertil Jonssons jul, jag har aldrig sett den innan. Så nu skulle jag passa på när vi ändå var själva!!! Och jag tyckte den var jättefin. En söt liten berättelse...!!



Fick ett jättefint halsband av mamma... Jag som inte skulle få några julklappar eftersom att jag fick kameran när jag fyllde år. Men tack så mycket mojjan!! Jag har jättelänge velat ha ett låååångt halsband!!! Och detta var lååååångt!!! Hade det på mig idag och det var perfekt!!! Som hänge är det en flygande söt fågel!!!

Wiiiiiiiiiiii!!!! Jag och Erik pratade långt innan jul (innan jag blev sjukskriven från jobbet) att vi skulle ge varandra Nintendo Wii i julklapp. Men så ändrade vi oss då jag blev sjukskriven och ekonomin inte var på topp. Men så har han tydligen gått och köpt ett till oss i alla fall den lilla luringen!!! Blev verkligen skitglad. Han köpte även ett extra spel, Super Mario Bros, extra handkontroller och även en dockningsstation för att ladda kontrollerna!!! Tack älskling!!



Erik fick av mig en bok, ja ni ser ju själva vilken på bilden och Ps2 spel...



...och flickan som lekte med elden... MÅSTE SE DEN SNAAAAART!!!

Kvällen avslutades med att vi kollade på Svensson Svensson firar jul och sen Göta Kanal (första filmen), eller ja, JAG så den filmen för Erik somna kvart över nio. Han mådde faktiskt inte bra så jag sa att det var ok om han sov lite på soffan under filmen. Sen piggna han på sig igen!!

Sen dagen efter, på Juldagen, var vi hem till Eriks mamma och hennes man!!!
I Eriks familj firas det jul varannat år på julafton och varannat på juldagen, så i år var det alltså dags för juldagen!! Det är för vi ska klaffa det ihop med Eriks ena systers familj. Så har dom tydligen gjort i flera år och det funkar jättebra!!!

När vi kom dit var det först en massa prat i köket!!! Blir alltid så när man kommer hem till dom. Man samlas i köket och pratar av sig lite, inte så ofta vi träffas allihopa på en gång...!!



               Snyggaste brudarna.... Ha ha ha!!!



             Här sitter en och väntar på tomten tror ja.....

Sen var det dags för mat. Eftersom att det var på juldagen i år så är det egentligen ingen julmat som serveras utan lutfisk, och jag vet, det är julmat men definitivt inte för mig, så jag hade flirtat till mig lite köttbullar och prinskorv redan i söndags. Som tur var så hade hon dukat fram all julmaten som hon hade så jag blev nöjd ändå... Det är nog fler än jag som inte äter lutfisk...!!











Efter en massa mat och prat och skratt och dans och kramar och foton och allt man kan tänka sig... Eller ja, i alla fall mat och prat, så var det äntligen dags för julklapparna...!!

   
                    


 

Jag skulle kunna hålla på hela natten och lägga upp bilden... Jag hade några när jag kom hem, snarare 270 st. Men vissa kan man bara slänga för dom blev dåliga eller så.

Summa sumarum har jag och Erik haft en bra och mycket trevlig jul. Jag fick ett presentkort på EM möbler (har hittat ett par ljusstakar där, och har dom inte kvar dom så finns där så mycket annat fint för 500:- som man kan tänka sig) och Erik fick på bauhaus... Tvättrummet ska ju göras i ordning...!!!

Nähä... Nu är klockan sviningt mycket... Jag måste gå och lägga mig nu. Annars kommer jag sova bort hela dagen i morgon!!!

 

                                          God natt på er alla trötta julfirare....!!

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se