Hej igen...

Nu var det ett tag sen jag skrev igen... ber om ursäkt för det. Känner bara att jag kanske inte har så mycket att skriva om. Och då är det inte kul att blogga. Men nu kommer några rader i alla fall...

Har varit hemma en dag, i onsdags, från jobbet, "magsjuka", jag vet ärligt talat inte vad det var. För jag spydde aldrig och behövde aldrig springa på WC stup i minuten (om nu det är av intresse) men jag mår bara illa. I tisdags hade jag även ont i magen som om jag skulle vara magsjuk, som kramper liksom, det var därför jag stannade hemma ifall jag smittade och för att veta säkert att jag var frisk. Men så i morse när jag kom till jobbet började jag må illa igen. Knasigt...

Var och handlade i Klippan idag. Där har jag faktiskt aldrig varit, storköpet säger alla att det heter, men det stod att det hette Kvantum så jag vet inte riktigt. Det var en ica affär i alla fall.

I maj ska jag, Hella och Rosi (från Uppsala) hyra en stuga igen på Marholmen. Det är samma helg som eurovision song contest är. Vi gjorde samma sak förra året. Hyrde stuga på samma ställe. Jätte bra stugor. 6 bäddar, stort badrum men bastu och jättestor altan.
Så är det närmare juni så man får ju hoppas vi får bra väder i alla fall, det hade vi förra året, fick en raggarrand på armen när vi satt och solade oss.
Vi hade tänkt att åka över till Åland på en dagskryssning bara för att ha nåt att göra på dagen, så kolla vi på tävlingen på kvällen och dricker lite vin och äter god mat. Guuuud vad jag längtar!!! Gör inte ni det tjejer!!!
Finns tre platser kvar för intresserade!!!

Nej nu måste jag laga lite mat och sen kolla lite på TV!!!

Ha det så bra alla!!!

Maria

Kommentarer
Postat av: rosi

jo jag längtar jag också till i maj

2009-02-19 @ 21:57:26
Postat av: Hella

me toooooo

2009-02-20 @ 16:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se