LÖRDAG...

Jag ääääälskar lördagar, det är så skönt med alla lediga dagar, synd dom går så snabbt bara, egentligen är fredagar min favorit dag. Då har man jobbat en hel vecka, och man känner verkligen av på jobbet att tempot är helt annorlunda, alla tar det så lugnt. Gör inget i onödan utan bara lunkar igenom hela dagen. Sen på kvällen kan man ha mysigt, äta gott och se på nåt bra på TV. Behöver inte känna att man måste lägga sig tidigt för att man ska upp och jobba, utan bara softa helt enkelt.

Erik är sjuk (förkyld) och ni vet ju hur karlar är när dom är sjuka, så jag har det just nu inte så lätt. Fast han är rätt så lätt att ha och göra med när han är sjuk, så jag ska egentligen inte klaga. Han mest ligger i soffan och inte gör så mycket väsen ifrån sig. Och det är ju skönt. Värre för mig, jag får ju tråkigt då i stället.

För nån dag sen såg jag en tallrik som det var en spricka i, så jag tänkte att jag får bända sönder den så man inte råkar använda den igen och det händer nåt. Så jag tog i lite hårdare tills den gick av. Men hallå, kan man bända en tallrik snyggare än mig. Se själva...


I några dagar nu har vi faktiskt haft snö här som har legat kvar. Det man man ju inte riktigt påstå att vi varit så bortskämda med. Den snö vi fått tidigare har bara lagt sig som ett tunt lager och sen försvunnit direkt. Men nu ni. Nu har vi i alla fall 6 cm, minst.


Fint va, ett ritktigt vinterlandskap. Men med sanningens ord så var jag iväg med lite sopor nu på dagen och sen till affären och då hade det redan börjar smält bort. Åhhhh, så typiskt. Men det är kallt på nätterna så det kommer ju bli isgata här sen.
Kul

Nähä, nu ska jag städa lite innan jag ska ha lördag kväll med MELODIFESTIVLEN!!!! Vilka tror ni kommer till final!!!
Jag tror ju att antagligen går BWO och EMD till finalen, men det hade varit kul om Velvet gick till final. Fast jag har ju inte hört henne än, men ascoola scenkläder, kolla in på www.melodifestivalen.se

Ha en bra Lördag.... det ska jag...

Kommentarer
Postat av: Hella

Jag ska oxå kolla in det. Jag har ingen koll riktigt men jag återkommer. Kul att du skriver lite oftare nu. Och roligt att ni oxå fått snö, själv börjar jag nästan att tröttna på den här, men det är ju vinter fortfarande så man får hålla ut en stund till.

2009-02-21 @ 18:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se