Slutat kl 12...

Idag har jag bara jobbat till kl 12. Det är så himla underbart att få sluta tidigare en dag i veckan. Annars jobbar jag alltid 8-17 varje dag. Men inte på tisdagar.

Då tog jag bilen och körde iväg till och veckohandlade. Men gud så roligt.... men det är tyvär sånt som måste göras. Fast det var rätt så skönt att handla vid den tiden för det var inte alls mycket folk och dom hade fått hem en massa varor så det var ju inte tomt på en enda hylla. Annars handlar jag alltid på söndag eftermiddagar, men det säger ju sig självt att det inte finns nåt på hyllorna då!!! Så det var faktiskt riktigt roligt att handla.

På Lördag är det alla hjärtans daghttp://blogg.aftonbladet.se/blog.php?blog=4226&m=2&y=2008Då måste man ju fira med sin lilla älskling... Han fick visserligen ett sms igår från sin kompis om dom skulle träffas på lördag och spela lite, jag behövde bara blänga på honom så fatta han att han skulle säga nej, och det gjorde han. J-vligt tur för honom...

Just nu lyssnar jag på Rix fms webbradio där han pratar om folk som pratar på bio, men han själv då. Jo j-vlar vad munnen gick på honom nyss. Tjejen som var med hann inte flika in med något alls, han bara snacka och snacka!! Lite komiskt faktiskt.

Nej nu ska jag vila lite, sen ska jag på spinning ikväll. Tänk på mig 18.40 tack!!!

Ha det så bra
Kramhttp://madelenandren.blogspot.com/

Kommentarer
Postat av: Hella

Klockan är 18.45 men jqg tänker på dig nu när jag ska börja med gipsskivorna.

2009-02-10 @ 18:46:21
Postat av: Hella

Men kom igen nu... skriv något annars lessnar jag att gå in och kolla varje dag....

2009-02-16 @ 18:19:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se