Ett tag sen...

Ja det var ett tag sen jag skrev. Har haft så mycket att göra den här veckan!! I måndags efter jobbet åkte jag hem till en kompis på fondue middag (tror det stavas så i alla fall)
 Det var så himla gott... hadet inte ätit det på flera år. Sist jag åt det var hemma hos min pappa i Sthlm och det måste vara minst 15 år sen. Så jag tyckte det var på tiden!!
Vi har bestämt att vi ska ha tema kvällar. Förra helgen var vi hos en annan kompis och då åt vi bakpotatis och gjorde några olika röror till!! Så nu vet jag inte mer vad jag ska skylla på än att det blir hemma hos mig. Alla skrattar alltid åt mig och Erik för vi äter så ofta tacos, så jag hade tänkt att ha ett tacotema då när jag och Erik ska ha middan!!!

Sen på tisdagen (det var ju röd dag så vi var ju lediga) kom Patrik och Sandra över och spelade guitar hero world tour (det med trummor som vi köpte till oss i julklapp).

Patrik spelar trummor...

 
Sandra får faktiskt oxå vara med och spela!!!

Sen på onsdagen så hade vi möte på jobbet som varade till kl 20.00, eller nej, jag kom hem då. Så då hann jag inte heller skriva!!!

På torsdagen, alltså igår, var jag faktiskt och tränade första gången på väldigt länge. Det märktes att man inte varit där på ett tag. Det var så förbaskat jobbigt. Och jag är rädd för att vi ska träna även på söndag. Men det är nog bara bra.

Så nu är vi på fredagen och jag sitter här och skriver. Så ni ser... jag har haft fullt upp hela veckan, föresten. Jag kom inte hem direkt efter jobbet idag heller. Jag var och fixade mina två naglar som gått av direkt efter jobbet. Och det ligger i Helsingborg så det tar ju en stund att köra. Men jag skriver nu i alla fall och det är ju huvudsaken!!!

Nej nu ska jag gå och mysa med min sjukling i soffan som bara kollar på skitfilmer!!!

Ha det gott!!! Kramar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se