Helgen är över!!

Gud så snabbt helgen går. Man hinner ju knappt njuta av den förrän den är över. Men jag har haft en bra helg i alla fall.

Igår åkte vi (jag Zandra och Rikard) till Tyringe!! Tar ungefär 20-30 min med bil!! Där var vi först på förmedlingcentralen. Det är ett ställe som säljer begagnat men också nya saker. Man kan lämna in gamla möbler och dom köper även in nya skitsnygga möbler. Sen har dom det vanliga, gardiner ljusstakar handdukar, vanliga dukar etc. (jag tittade bara på det som var nytt, har väldigt svårt för begagnade saker fast ajg vet att man kan göra riktiga klipp) Men jag hittade faktiskt en svart skinn duk!! Den var så j-vla häftig!! Har ingen bild nu, men jag ska ordna det sen när den har legat ut sig ett tag, lite bucklig just nu!! Sen hittade jag en grytlapp i nån sorts silikon fast det var ändå nån sorts gummityg!! Jätteläcker var den. Sen hittade jag en lucia och en stjärngosse (förstås) fast det var egentligen stjärngossen jag var ute efter!!!

Sen var vi på ett annat ställe som heter Trästället. Där skulle jag kunna gå en hel dag!!!
 Där sålde dom mycket ljusstakar, smidessaker möbler och lite barnkläder och tavlor (ungefär som Fullerö handel för er som vet vad det är).
Jag vet inte om ni ser det, men den här röda villan är en helt vanlig villa som folk bott i tidigare, men så har dom byggt över hela villan så den står inomhus, och inne i alla rummen hade dom massor som man kunde köpa, och även då ute i själva lokalen utanför huset hade dom ju oxå ställt upp allt som man kunde handla!! Det var så himla häftigt!!!

Här är utanför huset i den fd trädgården där dom nu har den här lokalen.
Och här hade det varit en stor sten i den fd trädgården som dom ville ha kvar så dom byggde in den med!! Sååååå häftigt!!!

Och här och häpan!!!

Vi hade snö igår!!! Eller ja, inte hemma hos oss utan i Tyringe där vi var!!
Zandra utanför förmedlingcentralen i Tyringe

Rikard som inte vill vara med på bild!!!

Det var min dag!!!

Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se