Fredag

Idag har jag jobbat första dagen i Klippan, som receptionist!!! Jobbade ju där för ca 2 år sen som undersköterska, men är nu tillbaka på 40% och 50% i Åstorp, så nu blir det till att pendla fram och tillbaka varje dag!!! Kommer inte jobba nån dag en hel dag på samma ställe utan förmiddag på ena och eftermiddag på det andra. Jobbigt. Men det är "bara" i månad!! Så jag hoppas det kommer gå fort!!
Fast jag slutar kl 12 på tisdagar!! Det är ju skönt!!

Idag gick min nagel av... Jag gjorde ju om mina naglar på lillejul!! 23/12, så nu idag bara åkte en av i väskan när jag letade efter mobilen!! Ringde och bokade en ny tid på måndag!!!  Det var ju bra jag fick komma så snabbt!!!

Idag var sista dagen för min chef. Nu slutar hon och ska klättra högre upp på karriärstegen, och bli vår regionschef!! Rätt så coolt!!!
Så idag bjöd hon på semlor till eftermiddagsfikat!!!


Fösta semlan för säsongen!!! Gott va!!!

Nu ska jag kanske börja lite med maten!! Rikard och Zandra kommer över på en tacokväll!!! Och jag ska göra ett försök med vår nyårsefterrätt som aldrig blev av på nyår!! Jag tog ju grädden till såsen i stället!! Glömde efterrätten!!

Nu åter till er som inte fattar detta med att jag inte tycker om grädde och ändå fraktar grädde från Uppsala till Skåne!! Nej, jag tycker inte om grädde som är vispad, men jag kan ha grädde i mat och sånt ju!! Men jag har alltid haft väldigt svårt att slänga just vispgrädde!! Vet egentligen inte varför, det bara är så!! Så en gång skulle vi åka (om det nu var mellan skåne och uppsala eller tvärtom, kommer jag inte ihåg) och vi hade druckit Irich coffe hemma, det blev ju grädde över och jag tyckte det var synd att slänga grädden, för vi hade ju använt så lite och köpt så mycket. Det har inte att göra med att jag är snål utan jag bara KAN inte slänga vispgrädde!!! (Slängde faktiskt ut den sista gräddsåsen, som inte gick åt, från nyår igår) Men grejen är den (som gör historien lite roligare) att vi fraktade den i bagageluckan på sommaren i 7 timmars bilväg, utan kylväska!!! Ni kan ju bara tänka själva vad som hände när jag skulle använda grädden sen!!! USCH!!!


Det är en historia som kan berättas flera gånger och den är alltid lika rolig!!


Ha det så bra på er!!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Mamma

Den historien har jag aldrig hört, varför berättar du inget för mig då...........

2009-01-02 @ 21:18:46
Postat av: Mamma

varför har du inte berättat det för mig någon gång då, jag får aldrig veta nåt...........

2009-01-02 @ 21:21:23
Postat av: isabelle

åh vad gott med semlor :D

2009-01-04 @ 13:08:36
URL: http://nak3n.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se