Onsdag!!!!

Hej
Jag har upptäckt att jag har blivit så förbaskat trött, somnade med boken i händerna igår kväll så Erik fick väcka mig!!! Sen var jag astrött i morse trots att jag sovit i 9 timmar!!! Fattar ingenting.

Usch, jag såg på TV nyss, på discovery channel. Så på reklamen var det reklam om extrem överlevnad. För er som inte sett det tidigare så är det en kille som utsätter sig för extrema situationer där man måste överleva. Ger lite tips om hur man kan göra för att kunna överleva och få i sig näring och vätska ifrån naturen!!! Han är alltså inte helt klok i huvudet, på reklamen, ser man hur han står och pissar i sin, säkert tomma, vattenflaska, och sen dricker upp det. Men kan ni fatta att han egentligen gör detta frivilligt för att visa alla tittarna!!! En annan gång såg jag att han tog elefantbajs eller vad det var, det var avföring från nåt stort djur i alla fall. Pressade ur att vätskan därifrån och drack upp det. Men fatta att jag inte klarar att se sånt och sitter och hulkar i soffan till Eriks lycka!!! Han sitter nämligen och skrattar åt mig när jag håller på och får middagen i knät!!! Hur snällt är det.

Annars händer inte så mycket just nu!! Ska träna spinning i morgon!!! Just det, jag hämtade ett paket som jag hade glömt!! Beställde sängkläder, julgardiner och två st tunikor långt innan jul, ja i alla fall nån gång i november. För jag ville ha den ena tunikan när vi var på Bäckaskog slott när vi var på planeringsdagarna. Men den fick jag inte förrän idag. Den var restad!!! Jaja, bättre sent än aldrig!!
Men då fick jag två st checkar på 200 respektive 300 kr på från ellos. Men man var ju tvungen att handla för minst 800:- på 200 kronors checken och 1000 på den andra. Men jag menar om jag handlar för tusen kr så blir det ju "bara" 700 och 600 för den andra checken. Det kan jag ändå tycka är överkomligt.

Nej nu ska jag gå och lägga mig!!!

Kram och godnatt!!! Tyvärr inga bilder idag!!!
Jo föresten ni kan få den här, fick av en kompis idag!!!

Det är fyrisån i Uppsala för er som inte känner till den staden!!
Kram på er!!!

Kommentarer
Postat av: Hella

skitgott bröd. Fick det hos Rosi i julas.

2009-01-23 @ 13:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se