Tråkiga söndag!!!

För alla er som inte vet det så har jag varit utan tvättmaskin i 2 veckor ungefär!!! I fredags fick vi vår nya maskin!! UNDERBART!!! Igår invigde jag den genom att tvätta 3 fulla maskiner!!! Men hallå, den rymmer 7 kg tvätt, och jag fyllde den alla tre gångerna, det blir ungefär 21 kg tvätt, och jag äger bara en tvättställning!!! Få det att fungera ni!!! Det fick jag...
 
Det syns ju i och för sig inte men under lakanet är det ju fullproppat med tvätt, och alla Eriks skjortor hänger på sidan!! Allt fick plats på ställningen, slapp hänga i alla fönster och överallt där man kan hitta plats för att hänga!!!

Här har ni underverket.....


Den visar på displayen att det är 25 min kvar av programmet och att den kör 30 grader. Den här rundan körde jag utan tvätt, därav dom låga 30 graderna!!!  Fin va, sen köpte vi en ställning som den står på  så den kommer upp ca 30 cm, lite bekvämare än om den skulle stå direkt på golvet.

Ang. rundvarndring i Uppsala Sita, så är ni jätte välkomna upp nån gång. Får ju se till att jag med befinner mig där då förstås, vore en fördel. Jag berättade det för Erik att ni ville ha en rundvandring av mig, då skrattade han och menade på att han nog skulle göra det bättre än mig. Jag är inte så bra på min egen stad, men det finns ju turistbyrå som även jag kan besöka!!! Ha ha ha!!! Han är elak han!!!
Kom på att jag har en jättefin bild på domkyrkan i Uppsala...

Domkyrkan, Uppsala

I fredags kom Rikard och Zandra över på mat. Vi var till ett ställe i Klippan som heter Rackis, en grekisk restaurang men som även har det vanliga men black an white och oxfilé och sånt. Erik kände sig inte så frisk så vi åkte dit och hämtade hem maten i stället. Jättegott!!! Medan vi stod och väntade på maten stod vi vid baren och pratade med dom som jobbade där. Dom är ju bara sååå trevliga. Dom skulle tydligen ordna mat och dryck på ett bröllop här framöver och han hade köpt in lite vin för att testa vilka som var bra. Så blev jag med bjuden på vin för att han ville att så många som möjligt skulle smaka och kunna säga vad dom tyckte. Och jag sa som det var, det var surt!! Inget gott alls. Det var rött. Fast eftersmaken var jättegod så man blev ju jätte sugen på mer vin, men men.... det var inget helt glas jag fick utan bara smakprov på kanske 3-4 klunkar. Men ändå. Det var snällt tycker jag!!!
Sen kom vi hem och åt. Vi var ju på samma ställe när jag fyllde år och då åt jag fetaost späckat oxfilé med beasås och potatis och just det bacon till. Tog samma i fredags med.

Så här såg det ur när vi åt där på min födelsedag.

Nej nu ska jag se om all min tvätt är torr så jag kan tvätta mer!!
Ha det kram....

Kommentarer
Postat av: Hella

Häng inte tvätten för trångt bara så att det tar tid för den att torka. Dom kan den börja lukta surt, inte kul alls.

2009-01-25 @ 17:07:07
Postat av: Sita

Hurra.....nu vet jag var jag ska lämna all min tvätt.....Hans kör in om en dag med fyra Ikeapåsar....OK va´????

Erik kan kanske ta oss på en rundtur i Kvidinge? Vi visar gärna Ljungbyhed en dag.....intresserade?

Ha det såååååååååååååååå kul med er nya maskin.....vi har ny dammsugare! vi kan byta tjänster med varandra.

Sita.............snart sovande!!!ZZZZZZZZZZZZZZZ

2009-01-25 @ 22:19:09
URL: http://madaroarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se