Inte bloggat på länge...



Det har liksom inte varit så roligt att blogga veckan som varit. Har inte känt att jag haft nåt att skriva om!!

I helgen som var så var vi ut och åt på fredagkvällen. Vi gick till Haket i Helsingborg. Riktigt trevligt ställe faktiskt. Vi hade bokat bord och det var nog tur för det var rätt så mycket folk. Åt en stor grillad oxfilé med pommes (som tyvär var tjocka, ingen häjdare) tzatziki och bea sås. Jätte gott!!!

På Lördagen var jag och Erik till bauhas och skulle köpa en ljusslang (som vi ska ha inne i partytältet på festen på lördag), fanns bara med massa olika färger och jag ville bara ha enfärgade vita, och det fanns ju naturligtvis inte, bara på julen. Sen skulle vi ha gödningmedel till gräsmattan som man kopplar på vatten slangen. Det märket hade dom inte alls på bauhaus. Så det vi köpte var en blomma till Zandra för vi skulle på kalas hos henne och Rikard för Zandra fylde år i Torsdags, grattis till henne igen!!

Så igår skulle jag och Erik städa. Men båda var såååå sega så vi pallade inte nån av oss. Vi tog lite i köket båda två. Rensade ut lite och slängde och så, men resten orkade vi inte igår. Jaja, ibland måste man ha latdagar med...

Så nu har jag skrivit lite!! Nu ska jag göra köttfärssås och spagetti!!!


Tjingatjong...

Kommentarer
Postat av: rosi

tjiong

2009-07-13 @ 22:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se