Lördag...

Idag har vi varit ute och röjt inne i vårt lilla fallfärdiga "lusthus" som vi så småningom ska riva!!!
Det har faktiskt gått jättebra att slänga, vi har nästan tömt det helt och hållet. Lite grann kvar som måste sågas sönder, skruvas isär eller helt enkelt inte får slängas i containern.

Hittade massa gamla saker till köket, glas, porslin, ljusstakar, vaser, krukor etc och lite gamla papper. Men nästan ingenting kunde jag spara då mössen byggt bo av allt papper och även pissat. Det STANK!!!
Sparade faktiskt lite krukor och vaser som jag saknat. Men det är även nästan det ända. Skulle först även spara några muggar jag älskar. Dom som är höga utan öra på och i 3 olika färger. Men när jag började rota mer och mer i lådan bland allt inlindat glas etc så insåg jag rätt snabbt att jag inte hade nån större lust att ta in det. Det skulle inte ens känns trevligt när man diskat dom. Så dom fick åka. Men faktum är att det känns rätt så bra ändå... Jag som alltid tyckt det varit så svårt att slänga saker.

Just det, vi hittade en hängstol som man kan hänga i trädet sen när altanen är klar. Den låg till och mer kvar i originalkartongen med plast om sig så den hade faktiskt inte mössen varit på!!!


Hitta den här på google. Det är den här som jag köpt. Eller snarare fått. Fick en gång när man beställde från ELLOS.

En sak jag blev glatt överaskad av. Golvet inne i lusthuset ska vi ha kvar, om det såg fint ut, så slipper man lägga nytt golv. Golvet var verkligen i jättebra skick. Det ända vi måste göra är självklart skura av det och sen olja in det. Bra va. Då sparar vi ju lite tid på det... Då kanske man kan använda altanen redan denna sommaren!!! Wihi.....

Nähä, nu ska jag gå ochdricka lite vatten, fick ont i magen!!! Vet inte om det var för jag ätit pannkakor. Brukar inte få ont i magen av det.

Hej på er...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se