Shopping...

Ikväll är Erik iväg och spelar hemma hos Daniel. Så jag är ensam ikväll. Och Guuuud så mysigt jag haft det, eller har fortfarande för han är inte hemma än på ett tag.
Jag skulle ju iväg och handla mat och även till apoteket för vi har inga värktabletter hemma och jag har sån sprängande huvudvärk och haft i flera dagar. Men jag kom inte iväg förrän efter halvsex nu ikväll. Och mitt på vägen dit till affären bestämde jag mig för att åka till VÄLA och kolla runt lite. Sagt och gjort, bilen styrde dit.

Jag var in på Kappahl och köpte lite kläder faktiskt.


Tröja med fejklinne under, svart el grå jeanskjol (vet ej riktigt med färgen)


Beige tröja som är längre på sidorna och silver stänk i trycket...

Sen gick jag in på Hemtex och köpte dessa handdukar på rean...


2 st små för 39:-/st och 2 st stora för 49:-/st (fulsnygga)

Sen gick jag in på bokahandeln, ville ha en sommar läsning, men jag hittade ingenting som jag blev jätteförtjust i. Så det blev inget där, men då gick jag in på skivaffären för jag har var lite sugen på en speciell skiva ett tag...


Just det... BEYONCE!!!

Faktiskt rätt så mysig skiva av det jag hört. Jag har bara hört låtarna på första skivan och dom var rätt så lugna allihopa. Men jag gillar den faktiskt....

Gud så mysigt det var att bara gå där och strosa på kvällen. Inte alls så mycket folk som det alltisd annars brukar vara där. Efter det åkte jag till Maxi och veckohandlade. Då hade klockan hunnit bli 19. Handlade i lugn och ro och tittade runt lite på lite allt möjligt. Kom hem kl 20!!! Ha ha... så himla skönt att bara få gå omkring och inte ha nån som väntar på en hemma. Men sen är det ju självklart jättemysigt när han kommer hem!!!

Jag köpte faktiskt 2 filmer på Maxi med. "Blonde Ambition" med Jessica Simpson och "Kärlek på menyn" med Catherine Zeta-Jones. Har sett den sista filmen, fast inte hela, bara lite snuttar utav den och absolut inte slutet. Så jag var ju tvungen att ta den så jag vet hur den slutar!!! Det var 2 för 99:-!!! Alltid bra!!!

Nähä, nu ska jag sätta på en av filmerna, det får blir den blonda!!!

Hej på er...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se