Söndag...

Idag hade dom ju lovat regn. Vi har inte haft regn på flera veckor känns det som och det skulle verkligen behövas jsut nu!!! Speciellt inte minst gräsmattorna behöver lite regn!! Jag ska inte klaga egentligen för vi har ju haft så underbart väder länge nu!!

Det har inte varit strålande sol idag direkt, mulet med lite solglimtar ibland. egentligen rätt så skönt med tanke på att vi jobbat i trädgården hela dagen!! Känns jättebra. Rensat klart allt ogräs på ena sidan av "stengraven" eller ett finare ord "rabatterna", dvs utsidan där det egentligen ska ligga singel. Där är inte rensat på ett par år så det var en hel del att hacka sig igenom. Det som varit bra med den här värmen är att det blivit så varmt att ogräset bränts bort och det mesta var bara att skrapa bort från marken!! Men ändå så har jag en fruktansvärd träningsvärk i armar och skuldrur!! Bra träning egentligen.

Efter vi var klara gick vi in och åt en lite sen, en väldigt sen lunch!!
Men vad gör man inte när man vill bli färdig, för går man in mitt i arbetet så kanske man degar till sig och skiter i resten.

 
American sandwish...

När vi gick in kom det efterlängtade regnet. Kom kanske 5 droppat. Det blev knappt blött ute. Synd...

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Vi kollade på tennis faktiskt. Det var skitspännande på slutet, dom spelade ju i över fyra timmar. Till slut vann Federer vilket jag ville!!!!

Idag fyller min morfar 80 år!!! Grattis till dig morfar!! Det har firats hemma hos min moster, tyvär kunde jag inte vara med. Måste ju sitta i kassan i morgon bitti!! Men men... man kan ju inte vara med på allt.

Efter maten gjorde jag en god fruktsallad. Såå gott och nyttigt.
Hade i vattenmelon, jordgubbar, plommon och en burk ananas.


Mmmm... så gott!!!

Nähä, nu ska jag snart gå och lägga mig. Erik kolla på en film som jag inte vill se. Hulken 2!!! Så jag sitter hellre vid datorn en stund då!!


Ha det
Tjong..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se