Tidig dag...

Idag är det Tisdag och jag slutade som vanligt tidigt. Jag och Zandra hade bestämt att vi skulle ses inne i Helsingborg idag. Sagt och gjort.

Vi gick runt och kolla lite, hittade ett par sandaler som jag tyckte var skithäftiga. Det var 10% rea på dom, men jag tyckte ändå att dom var dyra. Så det blev inget köp. kosta 499:- på rean!!! Inget kap direkt.

Zandra däremot hitta 2 jättefina klänningar. Det var verkligen hennes dag idag. Vi gick förbi en skoaffär där hon såg expediten hade en skitsöt klänning på sig. Hon flög in och fråga var hon köpt den, på MQ tidigare i vår. Jaha, tänkte vi, då finns den säkert inte kvar. Men vi gick in där. Och vad hände där om inte klänningen, i rätt storlek dessutom!! Och det bästa av allt. 50% rabatt!! Satt som en smäck!!! Hon blev jättefin i den.... så det blev ett köp där!!! Kul...

Nä nu ska jag och Erik kolla på film... "Vi hade i alla fall tur med vädret" Jag har aldrig sett den så det ska bli kul, vill nämligen se tvåan men då känns det som att man måste se ettan först!!!

Ha det



Soliga dagar är bra dagar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se