Butterick´s...

Idag slutade jag kl 12.
Då drog jag till Familia, ett köpcentrum i Hyllinge. Där var jag och hälsade på mitt fd jobb... Jag jobbade ju på Zizzi ett tag. Bara varannan helg. Slutade rätt så kvickt så det känns knappt att man jobbat där. Men jag ville bara fördriva tiden lite. Jag och Zandra skulle till Helsingborg och kolla efter sjörövarsaker!!! Men hon slutade inte förrän, egentligen 13.30, men gick gå tidigare idag. Först gick vi och åt lunch på
 Ett 50-tals café. Jätte mysigt, allt är inrett i 50-tals stil. Och då menar jag ALLT!!! besticken, glasen tallrikarna, till och med kassa apparaten är från 50-talet!!! vi beställde in en varsin varm macka i storlek STOR!!! Mkt gott!!!

Sen begav vi oss till
Butterick's
Där köpte jag en sjörövar hatt med tillhörande hår som hängde!!! En lapp för ögat och ett svart färg man målar på tänderna så det ser ut som man tappat en tand... Roligt va!!! Ska ju på Piratfest på lördag!!! Bilder kommer sen  när jag klätt ut mig så ni får en helbild!!! Med kläderna med!!!

En sak som är ett STORT kors i taket, Zandra var och letade efter en skjorta ett nåt randigt till festen. Hittade inget. Hon kollar alltid på affärer som Gina tricot, H&M, MQ, etc... Men tänka sig, den lilla damen hittade ingenting där så vi gick in på ÅHLÈNS, och vad hittar hon där om inte en skitsnygg vit skjorta som satt som en smäck!!! Det du Zandra, det var rätt så bra gjort. Det blir nog ett klubbkort där snart tror jag!!! Hon blev erbjuden idag men tackade nej!!! Ha ha ha!!!

Nu ska jag äta middag, sen Bygglov!!!


Ses

Kommentarer
Postat av: Hella

Kul tema på en fest. Ser fram emot bilderna som du lovat...

2009-03-03 @ 20:51:28
Postat av: Zandra

Ja du de va minsann inte dåligt för mig, har jue typ aldrig varit i affären..hehe

2009-03-09 @ 12:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se