Pirat...

Igår var jag på fest. En nykter sådan... i alla fall för mig. Kanske inte för dom andra. Men jag kände att jag inte vill dricka igår så jag ställde upp som chaufför. För en gång skull. Har ju inte kunnat köra innan då jag inte haft körkort, men nu har jag det och anmälde jag mig frivilligt att köra!!!

Jag skrev tidigare i veckan att jag lovade lägga ut en bild på mig som Pirat. Det var ju maskerad med pirat tema!!! Riktigt roligt tema faktiskt.

Jack Sparrow upp i dagen eller??? Ha ha ha!! Nej verkligen inte!!! Man tager vad man haver!!! Det var hur sjukt som helst vad folk lägger ner pengar på sånt här. Dom hade så j-vla coola kläder en del.  Verkar som vissa köpt en massa kläder och rekvisita, en annan köpte den där hatten med lite svart hår som hängde ner, syns kanske inte så bra men det gör det i alla fall. Sen köpte jag lappen för ögat, och kollar ni riktig noga så har jag tappat två tänder!!! Köpte även färg till det som jag målade på tänderna!!! Blev riktigt coolt faktiskt!!!

Ja nu har ni sett mig som pirat!!!
Igår var vi på IKEA och köpte en ny vardags servis. Vår hade blivit så himla gammal och sliten, tallrikarna gick sönder en efter en så det var verkligen på tiden att köpa en ny!!! Lägger ut bild på den senare.

Nu ska jag gå och diska!!!

Kram på er...


Skepp ohoj!!!

Kommentarer
Postat av: Hella

Vad söt du är min vän. Kul med lite tema fester.. Vi kan ju ha ett tema när vi sticker bort. Playa del Marholmen, vi får endast gå i bikini, bastukjolar och ha en drick i handen hela vistelsen. Även på promenaden vid 07.00 Ha ha ha

2009-03-08 @ 17:47:55
Postat av: Zandra

Hej Maria. Nu är de väll dax att lägga upp lite nytt..hehe

2009-03-18 @ 08:07:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se