Åh nej...

Bortgjord igen!!! Jag och Erik ska äta lax ikväll, dock inte ångkokt hahahaha, så blev jag så sugen på färsk lax som man köper över disk. Köpte ju det en gång i Höganäs på ett fiskrökeri och det var så j-vla gott. Så nu vill man inte ha sån där frusen gammal lax som man inte vet hur länge den legat i frysen!!! Sagt och gjort, jag åkte till Maxi idag och handlade och passade då även på att handla av fiskhandlaren inne på Maxi!!! Jag sa att jag ville ha lax för 4 personer, vi ville ju ha matlåda i morgon båda två!! Han frågade om 1 kg gick bra, ja, inte vet jag, jag vet ju inte hur mycket man äter/person i vikt. Men han trodde ju det skulle bli bra med 1 kg. Sagt och gjort, fisk biten var min. Men så ville jag ju ha sån god romsås till. Och eftersom vi skulle ha matlåda tog jag lite extra sås.

MEN HALLÅ!!!! Vet ni vad det gick på!!! När jag fick fiskpaketet och såsburken trodde jag att jag skulle göra nåt mycket otrevligt!!!

Fisk h-vetet gick på över 200:- och sås f-n gick på över 100:-!!! Men HALLÅ!!!! Snacka om fin mat. Just nu springer jag mellan ugnen och datorn för jag är livrädd att bränna vid fisken eller göra nåt så den blir helst förstörd. Jag har hanterat den som guld hela eftermiddagen!!!
Och så är det bara TISDAG!!! Hade känts mer OK om det i alla fall var Lördag!!!

Han måste ju ha hånflinat åt mig när han fick se min min när jag såg prislappen, och då kan man ju inte gärna säga att nej föresten, jag ångrade mig.

Åhhh, alltid ska det hända mig nånting!!!

Nu är snart laxen klar!!!! Ha ha ha!! !Hoppas den är god.
Tjing

Kommentarer
Postat av: Rosi

Då kan ni ju ta blodpuddingen på lördag istället

2009-05-26 @ 22:07:53
Postat av: Hella

Det tycker jag med, eller ärtsoppa....

2009-05-27 @ 09:04:17
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: Maria

Blodpuddig??? Nej tack!!!

2009-05-27 @ 19:23:51
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se