Däckbyte!!!

Idag har jag varit med bilen och bytt till sommardäck. Inget jag alltså utsätter mig själv för att göra, utan jag hade bokat tid på en verkstad. 200:-!!!

När jag kommer dit så ställer jag bilen utanför och går in och säger att jag har kommit. Då ber tokfan att jag ska köra in bilen, nej nej, säger jag, du får gärna göra det åt mig, tycker det är lite obehagligt. Ha ha ha!!! Jag skäms så himla mycket, men vad ska man göra då när man inte törs. Men han tog mina nycklar utan problem och körde in bilen.


Min bil!!!

Men så tänkte jag att han kör nog ut den åt mig med, för jag fick aldrig nycklarna tillbaka. Men ack vad jag bedrog mig. Så när jag betalat så drog han iväg som en avlöning, jaja, tänkte jag, jag får väl köra ut bil h-vetet själv då. Då när jag satt mig tillrätta i bilen (är ju trots allt så pass mycket nybörjare på detta med att köra bil, så jag måste ju sitta skönt och bekvämt när jag kör) upptäcker jag att nyckeln är borta!!! Men va f-n!!! Ut igen och leta upp nån som kunde hjälpa mig. Fick nyckeln och började backa. Men så ska man ju över den där rampen!!! Åhhhh, jag gasade både 1 och 2 gånger (fick dock inget motorstopp vilket jag fick förra gången) kom tillslut över rampen och kunde backa ut låååååångsamt.

Men en sak. Måste alltid alla såna killar, som jobbar på verkstäder, stå med armarna i kors och glo på en när man ska backa ut!!! Man blir ju så nervös då!!!

Jaja, ut kom jag i alla fall och däcken är bytta!!! Det är ju huvudsaken!!!

Hörs
Tjong...

Kommentarer
Postat av: Hella

Vet du inte om att man inte får köra med vinterdäck längre än till sista april. Kan inte Erik byta däck.

2009-05-05 @ 19:59:50
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: Zandra

Hehe men lilla stackars maria

2009-05-07 @ 15:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se