1: dagen som handikappad...

Inge höjdare... Jag är redan less... Av ren vana försöker jag göra allt med min högra hand... Men se det går inte, hur mycket jag än vill...
När jag kom upp idag kastade jag mig på värktabletterna. Det var ett måste. Så nu tar jag dom så pass regelbundet så jag knappt hinner få ont.

Var på toaletten och gjorde nr 1... Och när jag var klar där kom jag på att jag tänker hålla mig och inte göra nr 2 på två veckor... Typ en kvart senare satt jag där igen och gjorde nr 2... Grisigt men sant!!! Så då har jag gjort det med. Och ALLT med vänstern!!

Kl 14 kommer Zandra och hämtar mig, då ska vi till Väla. Hon är så himla gullig som erbjuder sig att hämta mig då jag inte kan köra bil nu. Men jag var lite rädd hur det skulle gå med påklädningen, speciellt BH:n!!
Tog en värktablett kl 12.45 så kl 13 började jag matchen mot mig själv och började med Bh-eländet... Det tog sin lilla tid men nu sitter den där och resten av kläderna. Tog BARA 30 minuter....!!! Pju...

I morgon ska jag ta tag i duschen.... Får se hur det går.

Snart kommer som sagt Zandra, hon skulle ha med sig en varsin baguette... Jag lär ju slafsa som en tre åring....!!! Ha ha..

Hej så länge!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se