Åter en kväll till ända!!

Ikväll var tanken att vi skulle ha en liten spelkväll med lite guitar hero... Men tyvär blev Patrik sjuk så dom kom inte. Däremot kom Rikard o Zandra. Vi åt lite hembakt pizza och snacka lite. Sen hamnade vi framför teven så det blev ingen spelkväll. Men det gör inget. För alla verkade rätt så slitna. Det är ju faktiskt rätt så skönt att bara slappa en kväll även om man umgås!!

I morgon ska jag träffa Lotta och hennes väninna på Bjällerklang i Billesholm. En julbutik som bara har öppet under julmånaden. Jättemysig butik...!! Säljer ju självklart bara julsaker men dom har inrett det så otroligt mysigt så det är inte klokt. Dom bjuder alltid på glögg och pepparkakor och spelar julmusik. Sen har dom ett helt stort rum med BARA rea saker.
Det ligger på deras tomt, dom som äger det. Och ute i trädgården har dom en massa olika stora tomtar överallt som står lite här och var, och ljusslingor runt träd och gångar så man hittar i mörker. Nu ska vi ju dit mitt på dagen så det märker ju inte vi av....!!
      
Här är en tomte...
Ska försöka ta med mig kameran (om jag kommer ihåg) och fota lite...

Nähä... Nu ska jag snart gå och lägga mig...

God Natt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se