Besiktning...

Det gick inte så väldans bra att besikta bilen idag. Eller jo, jag får ju köra den. Men jag måste byta nåt bromsrör som blivit rostigt i bak. Så jag har idag ringt och beställt tid så dom får fixa det åt oss...!! 2 December kl 9. Han ville egentligen ha bilen där kl 7 på morgonen men då sa jag ifrån. Så det blev kl 9!! Skönt.. Var ju på besiktningen idag kl 7 i morse. När jag kom hem så däcka jag i sängen igen...

Just nu stormar det så jag tror hela huset är på väg till en annan tomt... Har förberett med tända ljus ifall det blir strömavbrott. Det blinkade till rejält nyss så det är lika bra att vara förberedd...!! Tur att vi redan ätit så vi slipper sitta hungriga. Tråkig mat idag, rester av köttfärssås och spagetti. Ingen höjdare faktiskt.

Innan idag var jag till Höganäs och hälsa på Zandra, sen drog vi till Ittala outlet och kosta boda och allt vad nu fanns där.. Men jag tyckte att det var lite väl dyrt för min smak så ingen av oss handlade nåt. Kan lite bero på också att båda två är panka!!! Kan va därför... Men det var dyrt!!

Jaha... Bäst man diskar undan innan strömmen går...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se