Byta däck...

Idag hade jag en tid på verkstan för att byta däck på bilen. Och jag visste mycket väl om vilken tid det var, jag hade duschat innan så jag skulle vara klar innan jag skulle åka... Det tar ju sin lilla tid att göra sig i ordning nu för tiden...!!



Men innan jag skulle åka, alltså ett tag innan, så ringer Helena. Vi pratar om allt och inget tills jag kollar på klockan...!! SHIT!! Skrek jag, jag ska ju byta däck på bilen. Då var kl 15.18 eller nåt. Och då hade jag inte BH på mig, inga byxor och inga strumpor... KRIS!!
Slängde på luren, ja, jag slängde ju inte den i örat på henne, jag sa ju hejdå!! Sen sprang jag in i vardagsrummet till Erik med BH:n i högsta hugg och fick be om hjälp... Strumpor var ju bara att glömma... Sen iväg. Tur att Erik tänkte lite längre än mig denna gången och hade lagt i vinterdäcken i min bil redan i söndags för han skulle på hockey igår kväll och det skulle bli sent tills han kom hem..., nu blev det ju ingen hockey för hans del men det kan man ju aldrig veta i förväg.
Och vet ni. Jag kom i tid!!! Och körde dessutom lagligt... Tur att dom höjt hastigheten från 90 till 100 på vår stora väg så jag kunde ju gasa på en aning...!!! Bra va!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se